Mlk12 Bsraylmzz 35.haftadayım. Bebeğimin bütün kıyafetlerini ve kendi çantamı tamamen hazırladım. Bir kac ufak eksik Onuda koydummu tamamdır :)
_Eylll1 Deletedmom23234 oyy maşAllah size oğluşun benım gibi başak olucak desene😍💙 ay Eylül 1 de doğuyormuş bide😍 şaka maka sağlıkla hayırlı zamanda gelsin tahmini doğum tarihi ne zaman 🌸
Pey Bsraylmzz 30 haftalığız, haftaya kıyafetleri yıkama ütüleme yapacağım ve hazırlayım 😍🙏🏻 Herşeyimiz hazır gibi yerleştirmesi kaldı.
Bsraylmzz Naciyeylmz ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olur dedi genel anestezi olucakmisim cnm
Deletedmom23234 _Eylll1 Teşekkür ederiiz teyzesi size de kocaman maşallah 🤍😍 doktorum Ağustos sonu dedii 🤭 başak olabilir de olmayabilir de beyefendinin keyfine bağlı 😅
_Eylll1 Deletedmom23234 benim doğum günüm 1 eylül bakalım paşanın gönlü ne zaman gelmek isticek umarım 1 eylül olur her doğum gününde aklınıza bende gelirim😍🙈 Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip eylesin kuzum💙
Minikmucizem27 Bsraylmzz hahha bende Pazartesi günü gidicem tekrar kontrole bakalım 🙈😁 bende çok heyecanlanıyorum yaa. Bi yandan da korkuyorum. Garip bir duygu 🤷🏻♀️🥲
Bsraylmzz Minikmucizem27 ben en çok oğluşum gorucem diye heveleniyom 😀sezeryan olucagi için alt muayne derdi de yok nst baslicaz artık bakalım hayirlisi
Bsraa35 Bsraylmzz bizde 34+4 haftalığız 🙈 çantamız hazır sayılır sadece birkaç eksiğimiz kaldı ☺️ Ağustosun 7 si çıkıyor ultrason da bakalım hayırlısı inşallah normal doğum olur 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻😍
milena11 nuniturkmen erken değil aslında 37+4 de doğum yapmış oluyorum. Bebeğimin gelişimi 3 hafta önde doktor bir sorun görmedi
nuniturkmen milena11 ha anladım cnk senle aynı haftadayız o yüzden dedim bende biran önce belli olsun istiyorum
Denizderya1937 _Eylll1 bende 34+4 haftalığım aynı problemler bendede var erken mi geliyor diye korkuyorum 😔 annemde ara ara böyle olmaların normal dedi ama anlamadım dün duşta başladı bugünde devam ediyor 4 gün sonra randevum var bakalım doktor ne diyecek 🙇🏻♀️
_Eylll1 Denizderya1937 inşAllah kötü bisey cıkmaz canm tek duamız bu insan tedirgin oluyor ama tabi :/ doktordan sonra benımle de paylaşır mısın sonucunu ne dediği hakkında😊
Morvy busden sanırım bebek arabasından bahsediyorsunuz. Arabalarda genelde ikisi içinde olur zaten yani ikiside var.