Pirincveannesi Oykum_06 aynıyız brnimde 60 şişmeler oldu zaten ama yğrüyüş yaptığımda nekadar yavaş yürüsemde resöen ayaklarımın altı acıyo
Humanur2021 Oykum_06 ayaklarım iyi şişme yok ama ellerim şişiyor 🤦♀️ 39 günümüz kaldı Allah’ın izniyle 🙏🌸
esrvl Oykum_06 ben zaten normalde geç uyuyan biriyim. Sıcaktan hiç uyunmuyor. Dön o tarafı bu tarafı uyunmuyor ya. Acaba bu yıl havalar mı çok sıcak yoksa hamilelik mi bu kadar etkiliyor. Yoksa ben hayatta bu kadar terlemem.
Icot Oykum_06 gün konuşulmadı henüz erken diye. Ama ilk bebek sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Normal doğum 31 Ağustos görünüyor sanırım ondan 1-2 hafta önce olur, ufak bir erken doğum riskimiz var erken gelmezse tabi inş 🤲🏻
Oykum_06 Icot ya aynıyız benimde normal günü 30 ağustos ama gebelik tansiyonum var ondan dolayıda erken doğum riskim var. Doktor istirat etmemi söyledi. Alfamet başladım. Ama yan etkilerini yaşıyorum
Durubatu Oykum_06 şafak 33 ayaklarım ayak bileklerim yeni yeni şişmeye başladı bazen bel ağrısı oluyor sıcaklar bunaltıcı dayanın az kaldı kardeşlerim 😄