Periwashere 39 gun. Benim de sisiyor. Ozellikle sag ayagim hatta. Ellerim de biraz odem olmus heralde yuzuk iz yapmis
Asyamira Oykum_06 son 42 🐣 34 haftalık henüz hiç bir yerim şişmedi ağırlaşmadım da ama bu sıcaklar yüzünden kipirdayamiyorum son 1 haftadır 😂😂
Kckes Benim son 50 gunum kaldi yaklaşık 2 hafta önce bende aynı sorunu yasiyordum duzenli olarak soguk suda bekletip masaj yaptım ve çok su ictim suan oyle bi sikayetim kalmadı sizde bir deneyin isterseniz😊
MirasogluMerve Son 59 kızlar ya yemek yemek istemiyor canım sıcaklardanmidir nedir anlam veremedim sizde de öylemi normalde böyle değildim çok üzülüyorum
Icot Oykum_06 gün konuşulmadı henüz erken diye. Ama ilk bebek sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Normal doğum 31 Ağustos görünüyor sanırım ondan 1-2 hafta önce olur, ufak bir erken doğum riskimiz var erken gelmezse tabi inş 🤲🏻
Oykum_06 depsizoo ayy evet aynıyız. Mide yanmaları kuyruk sokum ağrısı vb🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Şimdi ise geceleri uyuyamıyorum. Sıcakkkk😓
esrvl Oykum_06 şafak 47, çok sıcak boncuk boncuk terliyorum özellikle uyandığımda. Ayaklarım çok az şiş ama yürüyünce daha çok şişiyor. Ayrıca 5 dakika ayakta dursam topuklarım ağrımaya başlıyor. Ve uzun süreli oturunca kuyruk sokumum ağrıyor.
Oykum_06 esrvl aynıyız sizinle 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Uyuyamamak çok zormuş ki ben uykuya düşkün biriyim aşırı sıcak
esrvl Oykum_06 ben zaten normalde geç uyuyan biriyim. Sıcaktan hiç uyunmuyor. Dön o tarafı bu tarafı uyunmuyor ya. Acaba bu yıl havalar mı çok sıcak yoksa hamilelik mi bu kadar etkiliyor. Yoksa ben hayatta bu kadar terlemem.
Pirincveannesi Oykum_06 aynıyız brnimde 60 şişmeler oldu zaten ama yğrüyüş yaptığımda nekadar yavaş yürüsemde resöen ayaklarımın altı acıyo