Oykum_06 depsizoo ayy evet aynıyız. Mide yanmaları kuyruk sokum ağrısı vb🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Şimdi ise geceleri uyuyamıyorum. Sıcakkkk😓
esrvl Oykum_06 şafak 47, çok sıcak boncuk boncuk terliyorum özellikle uyandığımda. Ayaklarım çok az şiş ama yürüyünce daha çok şişiyor. Ayrıca 5 dakika ayakta dursam topuklarım ağrımaya başlıyor. Ve uzun süreli oturunca kuyruk sokumum ağrıyor.
Oykum_06 esrvl aynıyız sizinle 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Uyuyamamak çok zormuş ki ben uykuya düşkün biriyim aşırı sıcak
esrvl Oykum_06 ben zaten normalde geç uyuyan biriyim. Sıcaktan hiç uyunmuyor. Dön o tarafı bu tarafı uyunmuyor ya. Acaba bu yıl havalar mı çok sıcak yoksa hamilelik mi bu kadar etkiliyor. Yoksa ben hayatta bu kadar terlemem.
Pirincveannesi Oykum_06 aynıyız brnimde 60 şişmeler oldu zaten ama yğrüyüş yaptığımda nekadar yavaş yürüsemde resöen ayaklarımın altı acıyo
Humanur2021 Oykum_06 ayaklarım iyi şişme yok ama ellerim şişiyor 🤦♀️ 39 günümüz kaldı Allah’ın izniyle 🙏🌸
Icot Oykum_06 gün konuşulmadı henüz erken diye. Ama ilk bebek sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Normal doğum 31 Ağustos görünüyor sanırım ondan 1-2 hafta önce olur, ufak bir erken doğum riskimiz var erken gelmezse tabi inş 🤲🏻
Oykum_06 Icot ya aynıyız benimde normal günü 30 ağustos ama gebelik tansiyonum var ondan dolayıda erken doğum riskim var. Doktor istirat etmemi söyledi. Alfamet başladım. Ama yan etkilerini yaşıyorum