Burcinn_ozdemirr Nazi_Agayeva98 Valla canı ne zaman isterse o zaman geliyor sıpalar ☺️☺️💙 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗
Aseless haftada tahmini kız dendi 16. haftada da yüzde doksan kız dediler 18. haftamdayım kesin olması için ayrıntılıyı bekliyorum 🌺💕
Seragurkan Aseless bizimkiside zor gösterdi sonunda kız cıktı😅 ama erkeklerin organları 12 haftadan itibaren oluşmaya başladığı için daha belirgin oluyormuş sanırım sizinde yüksek ihtimal kız cıkabilir🤩
Kbrnrmrt Nazi_Agayeva98 ben rüyamda erkek ismi gördüm. İçime doğmadı ne olacağı ama her gören erkek dedi. Rüyalarında erkek görenler oldu ismini bile söylediler rüyaya göre ama bebeğimiz kız 😊
vitamininannesi92 Sdacbc aynı ben 😄😄 hep kız gördüm kesin kızdır diye gittim kaç sefer ama erkek çıktı😅😅
Gndaylin Kızlar 18 hafta oldum cinsiyet bilmiyorum ama hareket hissetmiyorum ve karnım birazcık şişmiş sadece
Seragurkan Gndaylin ilk gebeliğiniz ise hareketini hissetmemeniz cok normal 22 haftadan sonra daha net hareketleri anlayabilecek düzeye gelebiliyormuşuz yani bir problem yok yeterki sağlıklı olsunlar 🤲