1cocuk1bebekannesi Mavilinaninannesi doktora gitmedim daha bende öğrenemedim 😁 benden çok çevrem meraklı 😁 sağlıklı olsunlarda
Burcinn_ozdemirr Nazi_Agayeva98 Tahmini doğum tarihimiz 16 Kasım cinsiyetimiz erkek 💙 Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Nazi_Agayeva98 Burcinn_ozdemirr amin inshAllah. Benimkide tahmini 19 kasima duwuyo. Fakat 21 olucakmis gibi bir hiss var icimde 21.11.2021 tarihinde 🥰
vitamininannesi92 Burcinn_ozdemirr benimde sizinle aynı 16 kasım erkek bebiş 🥰🥰 sağlıkla gelsinler inşallah
Mavilinaninannesi Nazi_Agayeva98 neden acaba herkez gostermiyosa kizdir diyor ama araştırıyorum alakasida yokmus ki karnim sivri gibii
Nazi_Agayeva98 Mavilinaninannesi ben hic usm gitmedim cinsiyyet icin ama icimdeki ses hamile oldugumu oyrendiyim gunden oglan diyor esimde kaynanamda her kes oglan gelicek diyorlar. Uyuklarimdada surekli oglan goruyorum
Burcinn_ozdemirr Nazi_Agayeva98 Valla canı ne zaman isterse o zaman geliyor sıpalar ☺️☺️💙 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗
Nazi_Agayeva98 Arzu-ktlk aynen bende herkes diyor na kadarda sabirlisin oyrenmoyorsun ama hakikaden icimde gelmiyor oyrenemek nedenini bilmiyorum niye ama
Kayasemiinn Nazi_Agayeva98 ben de hep öyle hissetmiştim ve gerçekten de erkek çıktı cinsiyeti,yanılma payı olsa da anneler hissediyor galiba 😊
Kbrnrmrt Nazi_Agayeva98 ben rüyamda erkek ismi gördüm. İçime doğmadı ne olacağı ama her gören erkek dedi. Rüyalarında erkek görenler oldu ismini bile söylediler rüyaya göre ama bebeğimiz kız 😊
Yavuzun1annesi2 Nazi_Agayeva98 bende tam 17 haftalık oldum ama cinsiyetimiz belli degil daha yarın gidcem inşallah çok heycanlıyım ya 🤭🤭