açıkçası bende özelde pek bisi görmedim ilk cocugumda ozel hastanede sezeryan ile dogum yaotim öncesinde sunta takılırken zor oldu ebe bana madem öyle cocuk niye yaptın dedi yani bildiğiniz özel filan değil belki de devlette olan ebelerin muamelesi ile karşılaştım kontroller filan doktorum iyiydi detayli bakıp bana gösterip aciklama yapıyordu. 2. gebeligimde yine ayni doktora devam ettim bazi sorunlarla karşılaşınca profesör görmesini istedi yani beni devlete yönlendirdi soyle bir durum var devlette hersey mümkün ozeller basi sıkışınca hemen basindan atiyor baska yere. ayrica umuttepe universitesinde profesöre de gittim zeynep kamil de ayrica baska bir doktora da gittim her ikisinden de oldukça memnun kaldım. ultrasondan bakarken sorularıma cevap verip görüntüyü gösterip gayet iyi bilgilendirildim yani özelde doktorumdan nasil muamele gördüysem oralarda da onu gördüm . tek sıkıntı randevu alması zor oluyor oda kolay olsa en iyisi devlet hastanesi diyebilirim 🤗
Devlet vs. Özel
Meralrabiamhmt şehir hastanesinde mı yaptın canım
Betul-yilmaz12 İstanbul’da mısınız?
Sazi Evt canım Rize devlet hastanesi
Simisbay hayır canım ben vanda devlette yaptım
Merve21b mrb bnde diyarbakırdayım başka bir özele gidiyordum çok pahalı olduğu için değiştirmek istedik özel genesise randewü aldım az önce 10 agıstosa anca verdi zaten biraz tedirgin oldum paylaşımınızı görünce hangi doktor acaba
Betul-yilmaz12 Zeynep Kâmil mi?
Yusufalim bilmiyorum ama genesise giden bir sürü tanıdığım var hiç biri memnun değil oraya gidip doğum yapan tekrar doğum yapıcaz aynı şeyi yaşayacağız diye çoçuk istemiyor ve bir arkadaşımı öldürseler doğum yaparken öldü deyip geçeceklermiş başında kimse yok sadece ebe ve hemşireler birde kadın doktor daha anlatamadığım bir sürü şey yaşamış inanın kız anlatınca doğum yapmaktan korktum 😟