zhlgs incia’ya bakabilirsiniz, içeriği çok temiz, yerli marka ve fiyat olarak gayet makul. Ben ilk aylarda şampuan,losyo vb kullanmayacağım için almadım, bebeğin cildinin PH dengesi ne kadar geç bozulursa o kadar iyi.Sandığımız gibi yenidoğanların köpürtülerek yıkanmasına da lüzum yok. Pişik ve diğet bakım kremlerini ise hepsiburadafan İncia aldım, hatta artık evde kullandığım el sabunlarını,çamasır deterjanını bile değiştireceğim temiz içerikli olduğu için.

zhlgs eczaneler ateş pahası internetten takip etmekte fayda var trendyol hepsiburada n11 müdavimiyim devamlı takip ediyorum. Bez pişik kremi onlar daha çok tüketiliyor. Bepanthol pişik kremi kullanıyoruz mesela eczaneyle internet arasında 40-50 lira fark oluyor. Şampuan işi bebeğe bağlı biraz her şampuan her krem her bebeğe yaramıyor. Uni baby almıştık iyi gelmedi tahriş yaptı mustela aldık🙈 pahalı ama çok uzun süre dayanıyor bitmiyo çabuk. Benimde gözüm korkmuştu ama büyük boyları bereketli oluyor😀

zhlgs Dalin de iyi canım zararı yok gayet te iyi bende Dalin tercih ederdim gerek yok yani

zhlgs şimdi oldu çok teşekkür ederim. Mg ları çok az sanki . Ne kadar süre gider acaba

zhlgs ben iki set aldım canım bayada gider yeni doğan bebek dolu dolu avucla yikanmaz yikansada yine 1 şişe 3-4 ay gider fiyat diğerlerine göre çok Uygun hatta ben şişenin birini kuzenime verdim 2 aydır kullanıyor bitmemiş hala

zhlgs minoris aldım temiz içerikli uygun fiyatlı, dalinde kimyasallar var

zhlgs babe da temiz içerikli ona da bak çokta pahalı değil

zhlgs mustela gibi siveno nun da içeriği çok temiz trendyolda 18₺ ye düşmüştü isterseniz bi bakın ben siveno veya deep fresh probiyotikli olanını almayı düşünüyorum

Allah aşkına bu zamana kadar müstela mı vardı? Markalara çok takılmamak lazım içindekine değil emin olun markasına para veriyorsunuz 😂 İsim vermeyeceğim ama büyük bir kimya fabrika sında calıstım oradan biliyorum… Şuan yediğiniz gıdaların çoğu tehlikeli organik diye alıp çocuğunuza yedirdiğiniz yiyeceklerin çoğu organik te değil….

zhlgs ben e bebeğin sampuanindan alacağım minoris marka var o da gayet uygun ve de ornagik o kadar aşırı pahalı ürünlere gerek olduğunu düşünmüyorum.

zhlgs Temiz içerikli başka ürünleri araştırabilirsiniz. Şükür mustela alacak durumum var ama ben muadili ürünler araştırdım. Dalinle bir tutulamaz içerik konusunda. Alanlar içeriği için alıyorlar zaten.

zhlgs instangramda mühendisinoğlu sayfası var ürün inceleme yapıyor yıldızlar listesi var oradan size uygun olanı da şecebilirsiniz incelyin isterseniz

zhlgs mustela aldım diye trend anne oldum teşekkürler 😂

zhlgs dalin değil de e bebekten baby me al derim hem uygun hem temiz içerik bende ona baslayacagım 1 kere mustela aldım bitince tekrsr tekrar alamam bende 100 lira veremem baby me 15 tl di sanırım