Glsn58 zhlgs bilmiyorum biliyor musunuz kil var toprak çeşidi yani bulabilirsem ondan kullanmayı düşünüyorum doğal poposu için organik zeytunyagim var ateşte az tutup asidini alıp kavonoza koyup pişik için onu kullanmak istiyorum kundak yapmak istiyrm galiba gelişmelerden çok uzagim😆😆haa gaz sancısı için de geçen sene kiraz çekirdeklerini biriktirip kurutmustum kese yapıp içine koydum onu kullanacağım ins planlarım tutar😆😆😆
idiloska Glsn58 aha çok iyiymiş, kil mantıklı aslında pudra almadım ben mesela çünkü içeriği iyi değil ve çok tozutması zararlıymış, zeytinyağı zaten en iyi şey, kiraz çekirdeği de kemer halinde satılıyor. Baya organik ve iyi şeyler yapmışsınız bence 👍🏻
Defne0 zhlgs Dalin yılların markası kızlar şaşmazzz kokusuda zararsız oluşuda harika tabikide dalin kullanacağım bende
Mom54544 zhlgs bencede bı şampuana o kadar para veremem ya hele de şu an ilk bebek masraflar formlarda okuyorum 15 bine kadar harcama yapan var varki harcar tabikide benim de olsa bende harcarim ama daha makul şeylere bakıyorum şu an unibaby Eyüp Sabri ve Dalin arasındayım bende netten alacagim set halinde çantalı falan satiliyo bakıp düşünüp alacağım sonuçta anam beni mustela ile mi yıkadı sanki 😂😂
BegumIscanTunc Fatmanesli evet canım 2 tane 200 ml şampuan 1 tane 100 ml pişik kremi 1 tane vucut losyonu var linkini bırakıyorum canım bakabilirsin https://ty.gl/f4d4fc0c0
busra1485 zhlgs aynen canım ben de sakin aldım sabununu şampuanını yok safmış yok temizmiş içeriği diyorlar da benim için hikaye şöyle hikaye bu devirde ne saf temiz ki şampuan 0 katkı olsa ne olur yediklerimiz içtiklerimiz hormon. Analarımız bizi mustelayla mı büyüttü neremiz eksik ? Valla herşeyin mininaline kaçtım yine de zorladı bebek alışverişi bizi Allah olmayanlara yardım etsin çok abartmamak lazım
Eylul58 Esra1139 yaklaşık 20 sene önce kullanıyordu galiba dimi? Şuanki dalinle kiyaslama yapılmamalı bence Herkesin kendi bebeği sonuçta kimin içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın, ben düşüncemi paylaşıyorum size abartı bana göre yerinde 😊
Esra1139 Eylul58 30 senelik bi marka ama o da gelişiyordur değil mi 30 sene ki haliyle kalmamıştır tabi ki sizin tercihiniz ☺️
Momocuk-48 Beyzaklc bende vermem ilk milk bazı şeyler hariç o kadar birincil ihtiyaç olmayan şeylere o kadar para vermem yazık günah
Medilifegun zhlgs mustela kullanıyorum bebeğime ama trend olmak için degil icerigi temiz olduğu için tabiki herkes bütçesine göre davranabilir ama yok trend olmak için yok sırf marka olsun diye onu alıyorlar gibi çamur söylemler gerçekten çok itici
zhlgs Medilifegun aslında espri olarak soylemistim 🤧lutfen kizmayin .hem bende trend seyleri almaya çalışıyorum ama alamıyorum bazen. Gönlümüzden geleni yapalım. Canım arkadaşım alınma lütfen 😍😊♥️
1Semanur66 zhlgs Bende bi sampuna 100 tl veremem dalin kullandı annem her cocugunda hic bişeycik olmamiş☺️Bende kızıma aldim indirimdeyken 3 tane❤❤
Eylul58 Esra1139 Araştırın işte gelişmiş mi gerilemiş mi 😊 yoksa dalini neden kullanmamayi seçelim dimi? herkesin parası değerli sözkonusu bebeklerimiz olunca en iyisini istiyoruz sadece onuda yurtdışında ürettikleri için pahalıya alıyoruz 🤷🏻♀️