Eski9 evet doğru aslında ama hazırlıksız okunca biraz kötü oldu tabi teşekkür ederim saolun inşallah sizde sağlıcakla alırsınız kucağiniza

Bende bu cuma için sezeryana gün aldım doktorum Fatma Ersan başından beri hep ona gittim çokta memnunum kendisinden

Tugbanida Ben istedim sezeryanı kendisi normal doğum yanlısıydı 39+4 haftalığım hiçbir şekilde açılmam yoktu yumuşamamıştı bile kendisi biraz daha beklememi istedi ama ben beklemek istemedim 😊

Arkadaşlar asiye hoca normal doğum da nasıl. Son ana kadar bekliyor mu tam açıklık olana kadar ben evde çekmek istiyorum sancıyı tam açılma olmadan doğurmak istemem açıkçası yani kesi falan direk atıyor mu

Sumus bir kaç postta normal doğumu son ana kadar beklediğini çok zorda kalmadıkça sezeryan yapmadığını söylemişti doğum yapanlar

sedef-gursoy anladım canım ya inşallah sağlıkla sihhatle dünyaya getirirsin evladını peki gelişimi nasıldı bizim bızdık 2 hafta önde geliyor 😂

sedef-gursoy merhaba bende Fatma ersana gidiyorum, daha 32. Haftadayım.size çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptı acaba?

Eski9 aynen canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺

Tugbanida Amin inşallah canım 😊 benimkisi haftasıyla uyumlu bir şekilde ilerliyodu ne geride ne ilerideydi her şey normaldi yani çok şükür 😊

Sevda3444 cok teşekkür ederim bilgi için, ben de 38. haftaya denk getireyim diyorum muayeneyi, bakalım artık insallah normal olur doğumum da 🤗

Eski9 Geçen sene ocak ayın da Asiye hanım da doğum yaptım. Zorunlu sezeryan oldum. Kendisi gerçekten çok iyi bir insan. O zaman hemşirem, anesteziyi yapan kişi, temizlikçi ablaya kadar herkes çoook iyiydi gerçekten beni çok rahatlattılar. Yardımcı abla beni aşağı ameliyathaneye götürene kadar güzelce ilgilendi, dualar etti. Kapalıyım. Ben kendisine söylemiştim inşallah gözükmem vs diye. Başımı güzelce örttü. Hiç merak etme seni kimse görmüyor, biz yanındayız vs dediler. Çok memnun kaldım. Şuan tekrar hamileyim. Şehir dışına taşınmamış olsam yine Asiye hanım’a giderdim♥️

Hmyraksoy çok sevindim geçmiş olsun hayırlı olsun evladınız 😊 ameliyata nasıl indiriyorlar yatakla mi tekerlekli sandalyeyle falan mı spinal mı oldunuz

Eski9 Allah razı olsun♥️ Sedyeyle götürdüler komple bayıltıldım kararı doktorum verdi benim için herhangi bir sıkıntı olmasın diye.

Eski9 evet bebekle ilgili bir problem yaşamıştık. Doktor da tam bayıltılmanın daha iyi olacağı görüşünü sundu, kabul ettim o yüzden