Bende Nisa hastanesinde normal doğum yapmıştım 2 buçuk yıl önce,Muhabbet hanıma gidiyordum çok rahat geçti doğumum çok ilgiliydi personel çok memnun kaldım, ikinci kızımı da orda doğurmayı istiyorum inşallah🙏🏼

Benım doktorum da asiye hanım kaç haftadan sonra gün verılıyor acaba

neslihnf- ben bugün 36+4 um haftaya gel son muayeneyi yapalım gün verelim dedi 37 de gün verecek yani

Eski9 çatı muayenesi oldunmu hoc olduysan kacıncı haftada oldu bn suan 34+3 oldum ay sonunda gidicem tekrar

neslihnf- ben zorunlu sezeryan olacağım için çatı muayenesi olmayacak sanırım henüz olmadım çünkü

Eski9 anladım allah saglıkla kucağımıza almak nasıp etsin hepımizn 🙏🏼

Sevda3444 normal doğum mu yaptınız, haftaya çatı muayenesi var korkuyorum açıkçası biraz, ben de alev hanıma gidiyorum bilgi verebilir misiniz?

İlk doğumumu nisa Hastanesi Asiye hanım la yapmıştım. Şuan 37 haftalık gebeyim. İkinci doğumum da aynı şekilde olacak.

ruveyda14 şuan normal doğum 2200 zorunlu sezaryen 3600 sezaryen de 5000 di sanırım. Muayene ücreti de 170 veya 150ydi galiba. Bizim indirimimiz olduğundan muayene ücretinin net fiyatlarını hatırlamıyorum ama doğum ücretleri bu şekilde.

ZZeyynePP oo daha çok yeniymis hayırlı olsun inşallah bizde sağlıkla kavussak demek ziyaretçi geliyor yasaklar varken ziyaretçi yok demişlerdi bize kalkmış o zaman

Merhaba. Bende Asiye hanıma gidiyorum, daha 21 haftalığız ama Asiye hanım normal doğum mu yoksa (zorunlu haller dışında) sezeryan mı taraftarı acaba bilginiz var mı?

Eski9 hayır kalkmadı aslında bende sorunca yok dediler ama bizimkiler dinlemedi doğum anında sancı çekerken değişimli geldiler yanıma doğumdan bir saat sonra gittiler ama herkes oradaydı diyebilirim 🤭

kbra___ fizyolojik olarak uygunsanız normal doğum destekçisi bir doktor. Ben kendisine zaten normal doğum destekçisi olduğu için gittim. Bu zamanda normal doğumlara hasret kaldık diye kendisi belirtiyor.