Eski9 hayır kalkmadı aslında bende sorunca yok dediler ama bizimkiler dinlemedi doğum anında sancı çekerken değişimli geldiler yanıma doğumdan bir saat sonra gittiler ama herkes oradaydı diyebilirim 🤭
Nisa Hastanesi'ne gidenler var mı ?
Eski9 normal doğum yaptım ben
kbra___ fizyolojik olarak uygunsanız normal doğum destekçisi bir doktor. Ben kendisine zaten normal doğum destekçisi olduğu için gittim. Bu zamanda normal doğumlara hasret kaldık diye kendisi belirtiyor.
Kubrasszr evet canım normal doğum yaptım 37.haftada tam çatı muayenesi oldum ben çok korkak biriyim baktrmak istemedim falan çok ağrıdı ama acı eşiğim düşük ondan galba yoksa zor değildi bana 2 3 gün hafıf leke pembe kan gelebilir korkma artarsa gel ama desi o gün ağrım oldu biraz adet sancısı gibi hatta normalde çok geç uyurum 9da uyudum sonra sabah biraz iyi gibiydim pazara çıktm daha 25 gün var dedi çünkğ pazarda birden suyum geldi apar topar yatişim yapıldı 3 de yatişim yapıldı gece 11 de doğurdum ebeler hemşireler den çok memnundum çok ilgilendiler ama çatı muayenesi olmsam belki erkwn doğurmazdım diye de düşğnmüyo değilim
Eski9 saolun 2 şubatta yaptım
Eski9 evet doğru aslında ama hazırlıksız okunca biraz kötü oldu tabi teşekkür ederim saolun inşallah sizde sağlıcakla alırsınız kucağiniza
Bende bu cuma için sezeryana gün aldım doktorum Fatma Ersan başından beri hep ona gittim çokta memnunum kendisinden
sedef-gursoy sezeryanı kendisi mi istedi yoksa siz mi istediniz sezeryan olmak
Tugbanida Ben istedim sezeryanı kendisi normal doğum yanlısıydı 39+4 haftalığım hiçbir şekilde açılmam yoktu yumuşamamıştı bile kendisi biraz daha beklememi istedi ama ben beklemek istemedim 😊
- Düzenlendi
Arkadaşlar asiye hoca normal doğum da nasıl. Son ana kadar bekliyor mu tam açıklık olana kadar ben evde çekmek istiyorum sancıyı tam açılma olmadan doğurmak istemem açıkçası yani kesi falan direk atıyor mu
miniginannesi9 normal 2300 sanırım bende asiye hanıma gidiyorum
sedef-gursoy anladım canım ya inşallah sağlıkla sihhatle dünyaya getirirsin evladını peki gelişimi nasıldı bizim bızdık 2 hafta önde geliyor 😂
sedef-gursoy merhaba bende Fatma ersana gidiyorum, daha 32. Haftadayım.size çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptı acaba?
Eski9 aynen canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺
Tugbanida Amin inşallah canım 😊 benimkisi haftasıyla uyumlu bir şekilde ilerliyodu ne geride ne ilerideydi her şey normaldi yani çok şükür 😊
Hacer_2911 Merhaba tam 38. Haftamda çatı muayenesi yaptı Fatma hanım bana