• Gebelik
  • 37 + Tatlış anneler nasıl gecıyor son günler🌸

37+2 den selamlar normalde 4 temmuzdu 19 gün vardı ama sezaryen karae kıldık 24 haziranda nasipse kavuşuyoruz oğlumla💙 artık pelvik ağrısından ciddi ciddi ağlıyorum kemik yapım aşırı dar oğlum 3800🤭 birde 3 gündür siyatik başladı hayırlısı Allahtan artık rabbim hepimize kolaylık versin

Ben de 37+5′i bitiriyorum bugün ama minik kızın hiç gelesi yok gayet kımıl kımıl takılıyo içerde😬 Gelse keşke artık❤️

gmzrk siyatik aşırı zor Allah yardımcın olsun canım Benımde hamılelıgımın basında vardı mahvoldum adım atamıyordum ara ara tekrar oluyor ödüm kopuyor kalıcam dıye 🙈 çok sağlıklı hayırlı doğumların olsun inşallah 🥰

Mavimsiii Allah razı olsun canıö hepimizin yardımcısı olsun wcye kalkamıyorum resmen aöa 9 günüm kaldı şükür ona sığınıyorum kimse yaşamasın inşallah

Mavimsiii son 15 inşallah bugün aldık sezaryen günümüzü 🙏🏻 çok şükür şimdilik çatlak yok ama 18 kilo aldım 🤦

gmzrk aminn inşallah sizin gününüz bellı ne güzel 🙈 bende çok merak edıyorum ne zaman gelıcek dıye

Mavimsiii umuyorum ki veririz 🙏🏻 gerçi vermesem de sorun olmaz zaten zayıf hamile kalmıştım bu halimi herkes daha çok sevdi 😊😊

Mavimsiii minyonum ondan sanırım 🤗 evet ya gelse çok iyi olacak acaba doğduktan sonra da bunları der miyiz bilmiyorum 😅

Mavimsiii Bizimde an itibariyle 17 günümüz kaldı 3 temmuz gözüküyor 15 kilo aldım ilk doğumum sezaryen di hiç çatlamadım doğumdan sonra Bikaç çatlak oluştu şimdi normal bekliyoruz yanlardan küçük küçük çatlak oluştu olsun sağlıkla gelsinler de karın okadar genişliyor çatlamadım da neyapsın🤭

Merhabalaaar bende 37+5 im, uygulamaya göre 15 gün var amaa bakalım ne kasılmam var ne yalancı sancım sanırım gelmeyi düşünmüyor, doktor da keyfine çok düşkün diyor yandık yani 😅😅😅 sadece 2 gündür kasığıma kramp gibi bişey giriyor ve olduğum yerde kalıyorum sizde de oluyor muuu 🤔