37 + Tatlış anneler nasıl gecıyor son günler🌸
Aynı ben 17 günüm kaldı tahmini doğum tarihine 9 hazirandan beri bir haftadır kasılmalarım var duzenli geliyor çok şiddetli degil ama bebek aşagıya baskı yapıyor 9 haziranda hastaneye gittim 1 cm açılma oldu o gun eve geri gonderdiler her gun 1 2. Saat 5 dakikada geliyor sancı ama sonrA devam etmiyor bitiyor tahminimce bu kasılmalarla açılmam oluyor yarın kontrolum var 2 veya 3 olmuştur açıklık bence yani bu hafta dogacak hissime gore
- Haftaya yenı gırıyorum cok kötü basıyo bacak aram agırıyo artı vajınamda batma var cok acılı bı durum ara ara vuruyo ama cok acıyo siz de varmı
Mavimsiii allah herkese nasip etsin ❣
Esra_80 amin inşallah 🤲🏻 80 kıloyla hamıle kaldım ılk aylarda ıkı uc kılo aldım çok yemememe rağmen sımdı 100 olmuşum 😢🙈 inşallah doğumla bırlıkte bır çoğunu verırım sağlıklı olalımda
Bulbul_20 Benımde karnımda sertleşmeler oluyor ara ara ama duzenlı degıl malesef 🙈🤷♀️ İnş biran önce gelır bebişler
Ayseucn kesınlıkle son günler hıc gecmıyor ya 😅
Neshe08 bende batma olmuyor sadece bir kere kasıgıma agrı gırdı bır saat sürdü ama çok agrıdı ama sonra gectı 🤷♀️ Ne dıyım Rabbım kolaylaştırsın sizinkinide acısız olsun inşallah
Basak26 maşallah aynı kılodalar hemen hemen 🥰
tinymom ne güzel çok kılo almamışsın🥰 evet Ya heralde çok rahatlar ıcerde ben konuşuyorum çık artık yanımda yat dıyorum napıyosun o daracık yerde dıyorum 😅 ama gelen yok
Mavimsiii bende daha fazla kilo almadan gelsin istiyorum 😍 çok merak ediyorum bende heyecanlı son bekleyişler 🥰
Burcuckmk aminnn inşallah 🥰
momiesbaby inşallah cidden çok heyecanlı ya hayali herseyı güzel 😍
37+2 den selamlar normalde 4 temmuzdu 19 gün vardı ama sezaryen karae kıldık 24 haziranda nasipse kavuşuyoruz oğlumla💙 artık pelvik ağrısından ciddi ciddi ağlıyorum kemik yapım aşırı dar oğlum 3800🤭 birde 3 gündür siyatik başladı hayırlısı Allahtan artık rabbim hepimize kolaylık versin
Ben de 37+5′i bitiriyorum bugün ama minik kızın hiç gelesi yok gayet kımıl kımıl takılıyo içerde😬 Gelse keşke artık❤️
gmzrk siyatik aşırı zor Allah yardımcın olsun canım Benımde hamılelıgımın basında vardı mahvoldum adım atamıyordum ara ara tekrar oluyor ödüm kopuyor kalıcam dıye 🙈 çok sağlıklı hayırlı doğumların olsun inşallah 🥰
Kozmooneri aynı sekılde ya hıc gelesi yok kızımın 🥰 keyıflerı yerınde demekkı