• Gebelik
  • 37 + Tatlış anneler nasıl gecıyor son günler🌸

Mavimsiii kaç kilosunuz ki😂🤭
evet de ben hissetmiyorum sancıları sağ Salim gelirler inşallah 😍

Aynı ben 17 günüm kaldı tahmini doğum tarihine 9 hazirandan beri bir haftadır kasılmalarım var duzenli geliyor çok şiddetli degil ama bebek aşagıya baskı yapıyor 9 haziranda hastaneye gittim 1 cm açılma oldu o gun eve geri gonderdiler her gun 1 2. Saat 5 dakikada geliyor sancı ama sonrA devam etmiyor bitiyor tahminimce bu kasılmalarla açılmam oluyor yarın kontrolum var 2 veya 3 olmuştur açıklık bence yani bu hafta dogacak hissime gore

Mavimsiii programa göre 20 bana göre 258375928 gün daha var 😜 çok hızlı geçmişti halbuki ama son günler bitmiyordu😏

1. Haftaya yenı gırıyorum cok kötü basıyo bacak aram agırıyo artı vajınamda batma var cok acılı bı durum ara ara vuruyo ama cok acıyo siz de varmı

Mavimsiii 37+6 öncelikle bendd çok çatladım 11 kilo aldım bebeğim 37+1 de 2.900 dü . Yalancı sancılarım var ama nst de hiç sancım çıkmadı sanırım gelme gibi bi niyeti yok benim cimcimenin 😅

Esra_80 amin inşallah 🤲🏻 80 kıloyla hamıle kaldım ılk aylarda ıkı uc kılo aldım çok yemememe rağmen sımdı 100 olmuşum 😢🙈 inşallah doğumla bırlıkte bır çoğunu verırım sağlıklı olalımda

Bulbul_20 Benımde karnımda sertleşmeler oluyor ara ara ama duzenlı degıl malesef 🙈🤷‍♀️ İnş biran önce gelır bebişler

Neshe08 bende batma olmuyor sadece bir kere kasıgıma agrı gırdı bır saat sürdü ama çok agrıdı ama sonra gectı 🤷‍♀️ Ne dıyım Rabbım kolaylaştırsın sizinkinide acısız olsun inşallah

tinymom ne güzel çok kılo almamışsın🥰 evet Ya heralde çok rahatlar ıcerde ben konuşuyorum çık artık yanımda yat dıyorum napıyosun o daracık yerde dıyorum 😅 ama gelen yok

37+2 den selamlar normalde 4 temmuzdu 19 gün vardı ama sezaryen karae kıldık 24 haziranda nasipse kavuşuyoruz oğlumla💙 artık pelvik ağrısından ciddi ciddi ağlıyorum kemik yapım aşırı dar oğlum 3800🤭 birde 3 gündür siyatik başladı hayırlısı Allahtan artık rabbim hepimize kolaylık versin

Ben de 37+5′i bitiriyorum bugün ama minik kızın hiç gelesi yok gayet kımıl kımıl takılıyo içerde😬 Gelse keşke artık❤️

gmzrk siyatik aşırı zor Allah yardımcın olsun canım Benımde hamılelıgımın basında vardı mahvoldum adım atamıyordum ara ara tekrar oluyor ödüm kopuyor kalıcam dıye 🙈 çok sağlıklı hayırlı doğumların olsun inşallah 🥰