Mavimsiii tinymom çok şükür sorun yoksa rahatlatmaya çalış kendını gozlerını kapa nefes egzersızlerı yap normal dogummu düşünüyorsun bılmıyorum ama eğer öyleyse bebek kendı halledıcek sen merak etme güven konuş onunla sana ıyı gelen seylerı yap her anınızın tadını çıkar 🌸💜 Benımde endıselerım oluyor ama herkes doğum yapıyor Rabbım bıze bu gücü vermıs dıye rahatlatıyorum kendımı
Ozge890 Mavimsiii bende oyle karnim felaket çatladı cok kotu duruyor kaba etlerim bacaklarım esim yüzünden çatladı bi yere gitmiştik 3saatlik yol inip gezemedimde oturmaktan catladilar bide bebegin hareketleri yok sizdede oyle mi doktor bisey demedi hareketleri ile ilgili baya bi doğum kanalına girmiş bebek o yüzden miki 2gundur tik yok bebegimde
Mavimsiii Ozge890 canım tam doğum pozisyonundayken hareketler nasıl oluyor duruyormu bılmıyorum inanki ama benım doktorum 12 saat hareket etmezse ara dedı bana sende ara derım ihmale gelmez için rahat olur hıc degılse . Ama en ufak kıpırtı bıle hareket olarak sayman gerekıyor
Ozge890 Mavimsiii benim doktorum o konuda hicbi bilgi vermiyor ki hicbisey demiyor kackere böyle dedim benim yapacağım bisey yok git nstye dedi sorumsuz biraz bilemedim
tinymom Mavimsiii şimdilik normal doğum gözüküyor . Aynen öyle herkes doğuruyor bizde yaparız Allah’ın izniyle 🤗
Mavimsiii Ozge890 çok sinirleniyorum böyle doktorlara Allah hıdayet versın ne dıyım 🙈 ben daha dün gıttım doktora canım bu sekılde dedı bana tabıkı sen bılırsın inşallah çok çok ıyıdır bebişin
Diilruba Mavimsiii o tamamen deri yapısıyla alakalı birde çatlaklar doğumdan birkaç ay sonra beyazlıyorlar hiç göze batmıyor üzülmeyin benim de ilk hamileliğim de küçüktü şimdi kocaman görenler ikizimi diyor🙈
Mavimsiii Diilruba kesinlikle yapıyla alakalı bı sürü şey denedım sürdüm işe yaramadı inşallah dedıgınız gıbı geçer beyazlar bellı olmaz 🤲🏻☺️
idiloska 37+5 haftaya cuma 25′inde geliyor minnoşum, dönmediği için sezeryan, 39′da alalım dedik çünkü artık zorlanıyorum, kilosu 3 kilo 113 gram. Ben 12 kilo almışım. Hiç çatlağım yok, inşallah kısa sürede veririm
Mavimsiii idiloska ne güzel hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsın eğer dönerse normal mi Olucak pekı