Simir(smear) testi 🙏🏻😭😭
Mom673 hiç korkmayin smear testi 30 yasindan sonra her kadının yılda bir kere yaptırması gereken bir şeymiş. Ben 29 yasimda yaptirmistim. 5 dk lik Bir sey hemen bitiyor. Kulak copu gbi bir şeyi vajidanan rahime surup sürüntu alıyorlar o kadar
Munimu aminnn güzelim amin yaşayan yaşayanı bilir derler ya hiç yalan değil gerçekten Allah binlerce kez razı olsun sizlerden 🙏🏻 Anne herseydir işte evlendim mesela bebeğim olacak Allah’ın izniyle ama bir annenin gerçekten evlendiğimiz zaman hayattaki en iyi dostu arkadaşı olduğunu insan evlenince anlıyor rabbim kimseye anne baba evlat acısı yaşatmasın 🙏🏻
Esbebeginannesi saol canım benim alınmış zaten de sadece sonucu beklemedeyiz bakalım inşallah hayırlı haberler almak nasip olur 🙏🏻🙏🏻
Mom673 hiç korkma bunda kötü bısey yok bende iki senede bir simir testi yapıyordum kontrol amaçlı her kadının en az senede bir yapması gereken bir test bu cok şükür hep temız gelıyordu 26 haftalık hamıleyim hatta hamıle kalmadan once doktora gittiğimde doktorum tavsıyesı uzerine yaptırdım cocuk düşündüğümüz ıcın ve sonuç temız cıktı yine cok şükür inşallah annenizinde sonucu temız cıkar
Mom673
Normalde aktif cinsel yaşamı başlayan her kadının yılda 1 kez smear vermesi gerekiyor . Ben her yıl düzenli olarak veriyorum. İçinizi ferah tutun illa kötü bir şey olduğu için değil rutin taramada bile örnek alınıyor . Örnek alındı diye illa kanser çıkacak diye bir şey yok . İyi huylu veya kötü huylu bir çok hastalıktan olabilir İyi düşünün iyi olsun .