Nehir2009 sezeryan mı canım senin ki
Son 1🤦♀️
Cdm napıcaz peki böyle 😂
Zagrozunannesi hayırlısı artık canım sabırsızlanıyorum artık kucağıma almak içinnn 🙃
Cdm bende valla☺️
40+3 benim gelen giden yok🙄
Aynı benım de ya 40+2 oldum ama bi belirti Yok naptın sen doktora gittin mi ya da doğurdun mu😂😂
OktayZmrtCokun
OktayZmrtCokun
Zagrozunannesi yok canım 40+6 hala yok 41+2 de suni verecekler Pazartesi
OktayZmrtCokun devlet hastanesıne mı gıdıyosun yoksa özel mi acaba bana da mı oyle yaparlar😭😭
Zagrozunannesi normal doğum mu yapcaksınız acaba
Emel29 evet normal dıyo doktorlar ama sancım gelmiyo
Zagrozunannesi inşallah en güzeli o en kısa zamanda hayırlı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bende çok istiyorum normal doğumu ama cesaretim yok 😫
Zagrozunannesi 40+1 ama sanki gelmeye niyeti yok. Bugün çifter çifter merdiven çıktım. Çamaşırımda üç kere su gördüm az az ama başkada bişi yok. Nişanım 3 hafta önce geldi. Ara ara gene nişan geliyo o da bişi yapmadı. Açılma yok sancı çok az. Rahim dönmemiş. Rahim dönmesse suni sancı manasız ayın 12 si son, durum aynı kalırsa sezeryan olur dedi😩
Lilipo bebegın mı donmemıs canım yani bas geliş degıl mi🤔secde pozisyonunu dene donmesı ıcın ama bu zamandan sonra donmez bence 🤦♀️ Ikınız ıcınde hangısı hayırlıysa o olsun
Emel29 kendını korkutma canım Allah bizi normal Doğuma elverişli yaratmış hiç kendını sıkma ınsallah guzel bi sekılde hepımız Doğum yapacağız zorunlu olmadıkça sezeryan düşünmüyorum bende ama bu gıdıste sezeryan olacak gibi benım ki😏🤦♀️
Zagrozunannesi sağol canım ya beni çok korkuttular daha 1.5 ayım var ama çok korkuyorum
Zagrozunannesi inşallah bizde bebeklerimizde sağlıklı oluruz
Emel29 amin canım valla 2 gun önce esımın halasının kızı Doğum yaptı aradım hayırlı olsun dıye çok zor bılmem ne anlarsın olunca falan dedi hiç takmıyorum yani tabi ki herkes için zor biz kadınların neyi kolay oldu ki 🤦♀️😂 kendını motıve et yaparsın sen ınsallah herkes kolay bi şekilde doğurur
Zagrozunannesi yok canım bebek aylardır dönük ama bende anlamadım rahim dönmemiş ne demek açılma yok demek istiyo heralde. hiç açılma olmadan suni sancı boşuna olur dedi. Sezeryanda ben istemiyodum ama hayırlısı yeterki sağlıklı olsunlar
Lilipo hiç açılması olmadan suni sancı verılen normal Doğum yapan ınsanlar çok bence sen yine de dene suni sancıyı belki açılman olucak nerden bılıyo doktorun yani herkeste aynı olucak dıye bı şey Yok ama yine de siz bılırsınız☺️
Zagrozunannesi inşallah canım ya Allah yardımcımız olsun 😊😊