Yuceroglu doğum ve sonrası en çok ne lazım oldu, ürün olur kıyafet olur

Yuceroglu Allah bağışlasın canım kaçıncı haftada doğum yaptın ve kaç kg doğdu bebiş ?

Merhaba kızlar,benim doğumum da hiç beklemedigim bir anda oldu.Kalsiyum yüksekligi sebebiyle 3 haftadir hastanede yatiyordum.Gözlem altındaydım.Bebegimin suyu cok fazlaydi ama olsun 37 yi bekleriz dediler.Kalsiyum degerim gittikce artiyordu doktorum risk almayalım bebegi alalim dedi.35 haftada doğduk.kilomuz 2970gr.Solunumu cok hızlı oldugu icin 1 hafta kadar küvezde kalmasini istediler.Umarım iyilesir bir an önce 😔Spinal anestezi, sezeryan olduk.Ağrım bekledigimden de fazla oldu. ( Kızlar bu arada gebelikte mutlaka kalsiyum degerlerinize baktirin,10.8 sınır üstü cikarsa mutlaka endokrine basvurun)

Phaloe benimd e ağrıö şimdi var ya dikişlerim sızlıyo. Kilosu kaça çıktı. Bizim 3 dodu ili güne 2750 ye düştü. Sarılık sınırda çıktı

depsizoo tek sen degil bende ayni dusuncedeyim boyle herkes dogurunca bende dogurayim istiyorum

Phaloe kalsiyum yükseliği olduğuna dair bi belirtin oldumu doktorlar öyle durup dururken bakmıyor cünkü

Yuceroglu 37 haftayı siz mi istediniz acaba.Bende çarşamba kontrole gideceğim 32 haftalık olacağız o zaman 37 haftadayken tamam derse istiyorum.Biz baştan sezaryen demiştik zaten.Sizin ki isteğe bağlı mı yoksa öyle mi gelişti.