Handannnn çatı muaynesi ardından nişan geldi canım ama doğumum olmadı daha benimde arada adet ağrısı gibi ağrı giriyo ama devamı gelmiyo dinlenince geciyo

depsizoo bende 35+5 teyim, geçmiyor günler sankim 37de çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek doktor, sonra zaten yapılması gerekenlere başlıcam hurma ananas squat emekleme Pilates Topu üzerinde hareketler oooohoooo 😃🌺sağlıkla gelsinler inşallah

Yuceroglu Maşallah sağlıkla büyütün🥰 ben de 37 oldum gelsin istiyorum günler geçmiyor zaman durdu sanki çok zorlanıyorum artık sağlıkla bizede sıra gelir inşallah🤗

Elfsndkl yok bende birşey olmadı hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kurtulursun inşallah sende

depsizoo 😂😂 suyum azdı. Plasenta da yaşlanınca aldı doktorum 🙏🤩

Sadee bebek için 3 tane takım hastane çıkışı. Yedek zobın eldiven çorap. Depend çok önemli. Bebek ağız mendili. 3 tane battaniye mevsime göre. Sezeryan olduğu için mama verdü arkadaşım çok işimizi gördü. Sütüm az olduğu için. Alt açma baby me falan aklıma bunlar geldi. Uygun fiyata da gecelik sabahlık almıştım.

Handannnn o kalça ağrısını hiç deme. Resmen sızlatıyor. Artık oturamaz oldum ya ☹️☹️