Ben de doğurdumm
Yuceroglu Allah bağışlasın canım kaçıncı haftada doğum yaptın ve kaç kg doğdu bebiş ?
Merhaba kızlar,benim doğumum da hiç beklemedigim bir anda oldu.Kalsiyum yüksekligi sebebiyle 3 haftadir hastanede yatiyordum.Gözlem altındaydım.Bebegimin suyu cok fazlaydi ama olsun 37 yi bekleriz dediler.Kalsiyum degerim gittikce artiyordu doktorum risk almayalım bebegi alalim dedi.35 haftada doğduk.kilomuz 2970gr.Solunumu cok hızlı oldugu icin 1 hafta kadar küvezde kalmasini istediler.Umarım iyilesir bir an önce 😔Spinal anestezi, sezeryan olduk.Ağrım bekledigimden de fazla oldu. ( Kızlar bu arada gebelikte mutlaka kalsiyum degerlerinize baktirin,10.8 sınır üstü cikarsa mutlaka endokrine basvurun)
Yuceroglu Kendinize kaç tane pijama götürdünüz hangilerini kullandınız bunu merak ettim 😊
Busrasahin 1 gecelik sadece onu kullandım 😁
Escyln sağlık ocagının rutin kan tahlillerinde farkettim.Doktor bir yakınım dahiliyeye gitmem gerektigimi söyledi.Hiç bir belirtim olmadi.Bebegin gelisimi üzerinde cok olumsuz etkileri varmıs etkileri azaltmak istiyorsan günde 3-4 litre su icip hareket etmelisin dediler ama son aylarda o işlem de düsürmeye yaramadı