birisi30 mutlugebeee ya gururlu yazmıştım t9 gürültü olarak çevirmiş 😅😂🙈 çok ağırbaşlı ve sakin bir çocuk ve inanılmaz akıllı (oğlum diye demiyorum😅) herkes aynısını söylüyor 😍
mutlugebeee birisi30 aa güzelmiş o zaman gürültü sandım bende korktum😂 ne güzel Allah bagıslasın oglunu da 🥰😍
birisi30 Gozdealpu yok 7 yaşında şu ana kadar hiç zorlanmadık bi kaç küçük çocuk dili dönmeyip bartu falan demişti sadece 😅
Minnakkkk mutlugebeee benim listem belli ama eşim bey begenmiypr 😀 Ali Asaf Emir ali Deniz aras Yusuf mirza Ali mahir ya da mahir ali Ömer efe 😀
Ceri5 2bebek3gebelik benim de yegenim var mavi gozlu kivircik mutlu bir bebek ismi Göktuğ ☺️ Etkiler mi bilmiyorum ama söylemek istedim 😍
2bebek3gebelik Ceri5 bizde mavi gözlü sarışın bekliyoruz ablası öyle doğdu sülalesi hep öyle hiç önemli değil bunlar ayrıntı sağlıklı huzurlu mutlu bir bebek ve çocuk olsunlar inşaallah ❤️
Kubbra Momocuk-48 biz karan koyucaz Karel de düşündük bnde değişik isim sevenlerdenim sizede fikir olur belki
Minnakkkk Kubbra onu bende bilmiyorum hep çift çift yapmaya calısıyorum 🤭 kızım da da aynısını yapmıstık 😀
Ceri5 2bebek3gebelik amin öğrendiğimden beri hep dilimdedir, mutlu bir bebek olsun ❤️❤️❤️❤️ Güleç bir bebek ❤️