2bebek3gebelik Biranne2meyve Bizim mahallemizde bir kutayımız var sarışın kıpkıvırcık saçlı bıcır bıcır bi çocuk ben bile eşime dedim geçen de bizde Kutay mı koysak çok tatlı diye. Göktuğ istiyoruz nasipse bir tek o sindi içimize
Biranne2meyve 2bebek3gebelik yaa çok seviyorum kutayı hem farklı geliyor kulağa 😍 benim kötü bir anım var dediğiniz isimle o yüzden sevmiyorum 🙈
Ceri5 2bebek3gebelik benim de yegenim var mavi gozlu kivircik mutlu bir bebek ismi Göktuğ ☺️ Etkiler mi bilmiyorum ama söylemek istedim 😍
2bebek3gebelik Biranne2meyve ama merakta etmedim değil. Sağlıklı olsunlar inşaallah isim sadece önemli değil çocuğu yetiştirmek önemli o yüzden çok kasmıyorum ben
Momocuk-48 Hiç ilginç değişik bi isime rastlamadım çoğunluğu ezberledim artık çok sıkıldım araştırıyorum bulunca güzel güzel isimler yazıcam fikir olsun diye
Kubbra Momocuk-48 biz karan koyucaz Karel de düşündük bnde değişik isim sevenlerdenim sizede fikir olur belki
ege_ayaz_mom mutlugebeee bizim cinsiyetimiz belli değil ama oğlumuz olursa yağız koymayi düşünüyoruz kızımız olur sada Hatice annemin adını 🤗
co2041 Yağız düşünüyoruz şimdilik ama hiç kesinlikle bu olsun bu da tam içime sindi dediğim bir isim yok maalesef
birisi30 mutlugebeee ya gururlu yazmıştım t9 gürültü olarak çevirmiş 😅😂🙈 çok ağırbaşlı ve sakin bir çocuk ve inanılmaz akıllı (oğlum diye demiyorum😅) herkes aynısını söylüyor 😍