Cinsiyet cinsiyet dedik oğlumuz oluyormus simdi geldik en zor kısma😂 Aslında düsündüğümüz bir kaç isim var ama herkes anlamına cok dikkat et diyor bilemedik🤷🏻♀️ Siz neler koyucaksınız gelin paylaşalım hepimize fikir olsun💜
Oğluşumuza İsim🥰
mutlugebeee biz Kutay koyacağız inşallah fikrimiz değişmezse 😄
Biz Allah hayırlısıyla elimize almayı nasip ederse Azer koyucaz
Biranne2meyve Bizim mahallemizde bir kutayımız var sarışın kıpkıvırcık saçlı bıcır bıcır bi çocuk ben bile eşime dedim geçen de bizde Kutay mı koysak çok tatlı diye. Göktuğ istiyoruz nasipse bir tek o sindi içimize
Bizde Kerem yada Buğra istiyoruz
mutlugebeee Yiğit koymayı düşünüyoruz :)
mutlugebeee Göktuğ
2bebek3gebelik yaa çok seviyorum kutayı hem farklı geliyor kulağa 😍 benim kötü bir anım var dediğiniz isimle o yüzden sevmiyorum 🙈
Kayra olcak inşallah
Hiç ilginç değişik bi isime rastlamadım çoğunluğu ezberledim artık çok sıkıldım araştırıyorum bulunca güzel güzel isimler yazıcam fikir olsun diye
mutlugebeee bizim cinsiyetimiz belli değil ama oğlumuz olursa yağız koymayi düşünüyoruz kızımız olur sada Hatice annemin adını 🤗
Bizim daha belli değil ams erkek olursa Ege koycaz
mutlugebeee Orhan Gazi, İlyas , Muhammet Ali, Muhammet Yasin sevdiklerim 🌸
mutlugebeee oğlumun ismi Artun; gürültü, kendine güveni olan 🧿💕 2. Oğlana bulamıyoruz 😅
Bizde toprak Koyucaz inşallah oğluşun ismini😍
Momocuk-48 aynen bende öyleyim gerçekten 😩
Yağız düşünüyoruz şimdilik ama hiç kesinlikle bu olsun bu da tam içime sindi dediğim bir isim yok maalesef
birisi30 anlamına çektimi gerçekten huyu merak ettim gürültüymüş ya, çok mu gürültülü😂😂
mutlugebeee yiğit efe 🌸
Biranne2meyve ama merakta etmedim değil. Sağlıklı olsunlar inşaallah isim sadece önemli değil çocuğu yetiştirmek önemli o yüzden çok kasmıyorum ben