Biranne2meyve 2bebek3gebelik yaa çok seviyorum kutayı hem farklı geliyor kulağa 😍 benim kötü bir anım var dediğiniz isimle o yüzden sevmiyorum 🙈
2bebek3gebelik Biranne2meyve ama merakta etmedim değil. Sağlıklı olsunlar inşaallah isim sadece önemli değil çocuğu yetiştirmek önemli o yüzden çok kasmıyorum ben
Momocuk-48 Hiç ilginç değişik bi isime rastlamadım çoğunluğu ezberledim artık çok sıkıldım araştırıyorum bulunca güzel güzel isimler yazıcam fikir olsun diye
Kubbra Momocuk-48 biz karan koyucaz Karel de düşündük bnde değişik isim sevenlerdenim sizede fikir olur belki
ege_ayaz_mom mutlugebeee bizim cinsiyetimiz belli değil ama oğlumuz olursa yağız koymayi düşünüyoruz kızımız olur sada Hatice annemin adını 🤗
co2041 Yağız düşünüyoruz şimdilik ama hiç kesinlikle bu olsun bu da tam içime sindi dediğim bir isim yok maalesef
birisi30 mutlugebeee ya gururlu yazmıştım t9 gürültü olarak çevirmiş 😅😂🙈 çok ağırbaşlı ve sakin bir çocuk ve inanılmaz akıllı (oğlum diye demiyorum😅) herkes aynısını söylüyor 😍