Adaaa16 enfeksiyon durumu yoksa terde olabilir akıntı veya idrarda olabilir

@mlkkk ter değil ona eminim ama bu haftalarda böyle bir şey normal mi

Adaaa16 bende de olmuştu canım aynı sen gibi telaşlanmıştım. Telaş edilecek bir durum yok. doğumdan önce de önce hiç akıntım filan olmadığı için bilememiştim akıntıymış. İlla sarı koyu renkli filan olmuyor yani benim bildiğin su gibi bi şeydi. Bu arada bu perşembe doğumum var Allah nasip ederse 🤲☺️

Adaaa16 o haftalarda 22ye kadar filan benimde ıslak oluyordu canım idrar çok sıkıştırıyordu bide beni artık ter miydi idrar mıydı bilmiyorum

@mlkkk çok tedirgin olmuştum gerçekten rahatladım biraz sağolun 😊

Adaaa16 canım çok normal birşey bende de var sanki çiş yapıyorum gibi akıntı rengi ve yanma kaşıntı durumlarına göre hareket edebilirsin

Adaaa16 yine de doktoruna gittiğinde bunu söylemeyi unutma ama

Adaaa16 14. Haftada su geleceğini sanmıyorum ama akintin cook sıvı olabilir surekli sızıyor mu yoksa ara ara oluyor mu takip et

@Merveeeeekurt kaşınma yanma yok. Sadece çok sık idrara çıkıyorum. Özellikle bu günlerde. Bugün de böyle idrar gibi su gibi çözemediğim akıntıyla karşılaştım

@Ernkzbn randevuma daha 2 hafta var o yüzden burdan sormak istedim birkaç gün daha sürerse doktoruma sorayım en iyisi 😊

@Burcuckmk birkaç gün bakacağım ben daha önce bir düşük yaşadım o yüzden tedirgin oldum acile mi gitsem acaba diye. Ama burdaki cevaplarla rahatladım😊

Adaaa16 canım bende14 haftalık hamileyim yaklaşık iki aydır bu sorunu bende yaşıyorum akıntı çamaşırda ıslaklık oluyor ve oksurunce yada hapsurunca kacirabiliyorum bu 3 cu hamileliğim diğer hamileliklerimdede bu sorunla karşılaşmıştım olabilir böyle şeyler diyorum

Adaaa16 rahim agzin genişlediği için farkında olmadan idrarını kaciriyo olabilirsin istemsizce akintinda geliyordur bnm sağolsun hiç kuru gezemiyorum mesela ağrın falan yoksa kasintinda yoksa enfeksiyon olduğunu sanmiyirum ama yinede doktoruna sor ama hapsirinca oksurunce bildiğin altıma çocuk gibi kaçırıyorum korkma yani

@Snglkra ya çok teşekkür ederim o zaman rahatladım 😊

Adaaa16 canim 2 gündür bende kendimde fark ettim daha 9. Haftadayiz ama sanki ic camarim afersin idrar.kacirmis gibi ıslaklık oluyor degistiriyorum huylanıp 1 2 saate yine öyle oluyor ama kacirmiyorumda akıntıda görmedim neyden bende merak ediyorum açıkçası umarım geçer kötü bi durum 🥰🙏