Adaaa16 benim 3.gevbeligim hiç böyle birşey yaşamadım🤭🤭. Bende ilk ayırt edemiyordum ama anladım ki altıma kaçırıyor muşum. Bel ağrısı yüzünden anlamadığımı fark ettim 🤭🤭🤭🤭

Adaaa16 bence siz yine de doktora sorun. Ben tecrübelere daha çok güvenen biriyim açıkçası. Ama su gibi akıntı Herkeste farklı seyredebilir. Ucu açık bişey. Şahsi görüşüm danışın doktorunuza içiniz daha çok rahat eder

Adaaa16 o da çok normal rahim büyüyor ve adapte olmaya çalışıyor organlar.Ben yarım saat önce çıkıyorum mesela normalde alışkın olmadığım için şaşırıyorum hemen bir daha tuvaletim geliyor 😊

@Snmgrbz haklısınız pazartesi geçmezse doktoruma bi sorayım 🙏

Adaaa16 çişini tutma sık sık tuvalete git bebek mesanene baskı yapıyordur idrar kaçırıyorsundur normalden daha sık tuvaletr git

Adaaa16 bende de o haftalarda oldu doktorum idrar tahlili falan aldı enfeksiyona baktık bebegin suyuna baktı fitil kullandım ama normalmiş cok sükür rahime baskı yapıyor diye oluyormus hala bazen oluyor cok ayakta kalıp iş yapınca hissediyorum bolca su iç korkma ☺️

Adaaa16 bizim evde 2 tuvalet var 1 tane olsa inan ki günde 5 6 kere kitafet değiştirdim. Dışarıda başımıza gelmesinde 😅😅😅ama sende enfeksiyon olabilir. İdrarın yaparken yanma oluyorsa enfeksiyon vardı

Adaaa16 daha önce gebelik kaybın varmış bence dr gitmelisin riske atma normal akıntı olabilir kaçırıyor olabilirsin ama suyu da sizinti da olabilir çok kolay anlıyorlar testi var bebeğin suyu mu geliyor diye fark etmeden enfeksiyon varsa o da anlaşılır belki de hiç birsey yok ama için rahat eder birsey varsa da erken müdahale olur temkinli olmakta fayda var canım

@Sulebebek sürekli gidiyorum 15 dkda bir falan gitmek durumubda kalıyorum ister istemez 😊

@kirpapatyasiii en iyisi pazartesi doktoruma mesaj atıp söyleyeyim gel derse durums göre giderim. Açıkcası böyle bir şey için doktoru rahatsız etmek yanlış mı olur diye düşünüyordum ama teşekkür ederim 😊

Adaaa16 yok hiç öyle düşünme hamilesin sen tedbirli olunmalı😊 ben pazartesi midemi usuttum zannettim kusmalarim ağrım arttı normalde de cikariyordum sürekli senin gibi dr rahatsız etmeyeyim diye yazmadım ama dayanamayinca sabah yazdım acile yönlendirdi falan sonra bir bakıldı apandisit varmış her zaman ne olacağı belli olmuyor o yüzden en ufak şeyde yazılmalı diye düşünüyorum artık en başta yazsaydım bu kadar hirpalanmayacaktim belki. İlla birsey olacağından söylemiyorum daha güvenli bir hamilelik geçirirsin 😊

Adaaa16 ilk haftalarda da vardi simdide var bunun icin doktora gittim alttan muayene etti sikinti yok dogal boyle akintilar olmasi kokulu ve parcacikli olmadikca sikinti olmaz normal dedi tabi sende mutlaka görün doktoruna

@Ayskolik kokulu ve parçacıklı değil. Su gibi bir şey. Duruma göre gidicem ben de 😊

Adaaa16 çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah 😊