Basakgul dilerim herkes güzel güzel doğum yapsın güzel hikayeler okuyalım burada esas komik doğumum şimdi olur çünkü ne sancımı ne suyumu oğluma çaktırmamam lazım 🤣🤣🤣 çok küçük yanlış anlayıp korksun istemem

mjora gülelim yahu biraz da diye yazdım 4 yıl önceki doğumumu esas şimdi komik olur bekleyin beni ☺️ Çünkü 4 yaşında bir oğlum var ve ona ala acı çektiğimi yansıtmamam gerekiyor. Bekleyin 2. Doğumumu şaka bir yana dilerim ki pozitif olur sorun yaşamam

Annecik_ ay ne kadar güzel Allah rast getirmiş 😁 ben kendimi düşünemiyorum hiç saçım başım alır gider kesin. Ne güzel bir anı olarak kalmış sizde. Sancıyı anlamayacağım diye bende çok korkuyorum benim evime hastane birazda uzak yani 25-30 dk sürüyor eşime diyorum yollarda doğurursam🥺😂

Annecik_ Umarım bu da güzel ve komik bir doğum olur ve yine burada keyifli keyifli okuruz 😋☺️

12oe ki ben doğumdan önce hep okudum okudum okudum ancak anlamadım nişan nedir, suyun gelmesi nedir hoş yine sorun bana yine bilmiyorum ama bu sefer anlarım herhalde diye düşünüyorum.
        Doktorum bana allahın bir lutfu yeniden kendisine denk geldim, bebeğimin şansı sanırım çünkü eski çalıştığı hastaneye gidemeyecektim İzmirin en pahalı hastanesindeydi, artık orası ile olan sigorta anlaşmam bitti tam tesadüfen geçtiği hastane ile başladı anlaşmam bebeğimin şansı o bize

Annecik_ maşallah, kesin benim de böyle olucak, gazı kasılmayı sancıyı ayırt edemiyorum 🤦🏻‍♀️😂 35.hafta bitiyor

idiloska ahaha gaz sancısı ile ilgili de komik hikayem var 😂 32. Hafta sonuydu sanırım akşam yemeğinden sonra bir ağrı tuttu beni sabaha kadar uyuyamadım ama nasıl sancıyor ve yazlıktayız. Eşimi uyandırdım 6 gibiydi nolur beni doktora götür çok acıyor dedim. sabah sabah yola çıktık hastaneye vardık. Doktor geldi muayene etti çatı muayenesi yaptılar, nst ye bağladılar. Yok yok yok ne açılma ne sancı ama ağrım felaket doktor diyor ki senin acı eşiğin mi düşük acaba hiç bir sıkıntın yok. Ama diyorum acıyoooo. Ağrı kesici yaptılar serum verdiler eve döndüm. Ben de ayırt edememiştim işte doğum acım da aynı böyle olduğu için ben gaz sandım. Ama bir tavsiye 35. Haftadan sonra falan hatta öncesinde de akşam yemeğinde et tüketmeyin, sindirilmiyor gaz yapıyor, geçen gittiğimde doktorum da aynı böyle dedi

Annecik_ a et mi? Ben de bu haftalarda protein tüketmeye çalışıyorum et, balık, tavuk. Reflü var salçalı filan yiyemiyorum. Ben gaz sancısından adım atamadım, kaldım sokağın ortasında, görümcem vardı yanımda korkmuştu, bu aralarda kasılmam fazla. Sancı çıkmadı, açıklık yok.

idiloska gündüz tüket dedi akşam tüketirsen sindirmen zorlaşır dedi hah doğrusunu anlatayım dedim. Tabi ki et tüket ben de sıklıkla tüketiyorum ama gündüz bir de akşamları salata da yeme dedi. Çiğ sebzelerin de sindirimi geç olur diye. Akşamları sebze yemeği yoğurt çorba tercih ediyorum.

Annecik_ Allah nasip ederse bu perşembe sezeryan olucam heyecan korku bir arada 😊 bir yandan da artık doğurmak istiyorum her sancıda acaba demek biraz germeye başladı beni 😖

Basakgul oooooo artık doğum haftalarına yaklaşılmış az önce arkadaşımla konuşuyordum 32. Hafta uzaktan eğitim devam edersre çalışabilir raporu alayım diye

Basakgul tam olarak aynıyız sizinle bizde 32+5′iz😁nasıl geçiyor bir ağrınız sızınız herhangi bir durum yaşıyor musunuz

Annecik_ Evett umarım hazırlayacağım hastane çantasını 😁 ben de hemşireyim izne ayrıldım artık karnımı tutarak yürümeye başladım 😁🌺