Annecik_ Allah nasip ederse bu perşembe sezeryan olucam heyecan korku bir arada 😊 bir yandan da artık doğurmak istiyorum her sancıda acaba demek biraz germeye başladı beni 😖

Basakgul oooooo artık doğum haftalarına yaklaşılmış az önce arkadaşımla konuşuyordum 32. Hafta uzaktan eğitim devam edersre çalışabilir raporu alayım diye

Basakgul tam olarak aynıyız sizinle bizde 32+5′iz😁nasıl geçiyor bir ağrınız sızınız herhangi bir durum yaşıyor musunuz

Annecik_ Evett umarım hazırlayacağım hastane çantasını 😁 ben de hemşireyim izne ayrıldım artık karnımı tutarak yürümeye başladım 😁🌺

12oe Belimin sağ tarsfiy biraz iş yapınca ya da ayakta kalınca 2 gün ağrısı oluyor birnde yatakta dönmek iyice zorlaştı 😋 onun dışında normal doğum olarak ilerliyoruz bakalım şimdilik 🌺 bu arada rahat bir hamilelik geçirdim başından beri ❤️ sizler anlatın bakalım bitti mi hazırlıklar bebiş cinsiyeti nedir doğum nasıl gidiyor ❤️

• 12oe bunu yanıtladı.

Basakgul benim de karnım çok öne büyüdü bu hamileliğimde önümü görmekte zorlanıyorum. Ben de yavaş yavaş hazırlıklara başladım

Annecik_ ben de reflüden ızgara salata çorba ve meyve şeklimdeyim

Basakgul yatakta dönememe durumu bende de var😁 dönerken uyanıyorum resmen. Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ayakta kalıp iş yaptığım zaman. Birde taşınma durumum var ev arıyoruz bir yandan ev toparlamaya calısıyorum ciddi derecede zorluyor malesef. Benimkisi erkek olacak Allah nasip ederse. Park beşik aldım normal beşik çok sevemediğim için dolap aldım bi tanede 4 kapaklı çekmeceli yenidoğan kıyafeti fazla almadım hızlıca büyüyor diye bide yaz bebeği olacak nasip olursa. Montessori yatak yaptırmak istiyoruz eşimle bu hafta gidip sipariş verelim yeni eve geçtiğimiz zaman getirsinler dedik. Tam daha yerleştiremedim bile evladımın eşyalarını kıyafetlerni yıkadım ütüledim çantamızı hazırlamam lazım artık çok iş var çoook🥺siz neler yaptınız tahmini doğum ne zamana gözüküyor

Annecik_ oy maşaAllaah sizinde artık 30′lu haftalar geliyor az kaldı sağlıkla kucağınıza alın evladınızı inşaAllah💐🤍

Annecik_ peki öncesinde karnın aşağı düşmesi, ishal olma, enerji patlaması, karnın hafiflemesi gibi belirtiler oldu mu bi iki hafta öncesinden mesela?

Dilara1903 yoooooo hiç biri olmadı o zamanlarda hatta tonla yazı okurdum nişandır belki diye her akıntı hissettiğimde tuvalete gittim yok yok yok hiç birini yaşamadım enerjiklik bende her zaman var sabah yine 7 de kalktım şu saat oldu hala zıpkın gibiyim. 29 haftalığım şimdi gerçi ama bu belirtilerin birini yaşasaydım iyiydi.