Bir de bunun devamı da komik ben arkadaşlarım arasında ilk doğum yapanım. Beni ziyarete geldiler gece 11 de. Odaya girdiler ben de bir enerjii aaaaa hoş geldiniz baaakk ben doğurdum diye 😂😂 diyorlar ki kızım sen normal doğum yapmadın mı nereden geliyor bu enerji saat gecenin 11 olmuş diyorlar yooo diyorum iyiyim ben. O gece hiç uyumadım neredeyse sabaha karşı dalmışım, eşim kaldı yanımda annem giderken diyordu gözünü kapa uyu çocuk uyuyunca yok uyumadım bebeği seyrettim tüm gece canım oğlum yaaa
Bir Komik Doğum Hikayesi
Annecik_ dikisin olmusmuydu kuzum? Kac kilo dogmustu ateş bey 😊
SutlacimiYedimmiBen dikişim oldu evet ama kaç tane diye hiç sormadım doktora diyorum ya bebek seviyordum ben 😂 ama gece biraz ağrım oldu hemşireyi çağırdım dedim sızım var ağrı kesici yaptı bir de buz pedi koydular eriyene kadar burda dursun dediler. Ateş 3330 gr doğru hastaneden çıkarken tam 3000 idi. Ben de 157 minnoş bir anneyim
Annecik_ masallh kuzuya😊
12oe ki ben doğumdan önce hep okudum okudum okudum ancak anlamadım nişan nedir, suyun gelmesi nedir hoş yine sorun bana yine bilmiyorum ama bu sefer anlarım herhalde diye düşünüyorum.
Doktorum bana allahın bir lutfu yeniden kendisine denk geldim, bebeğimin şansı sanırım çünkü eski çalıştığı hastaneye gidemeyecektim İzmirin en pahalı hastanesindeydi, artık orası ile olan sigorta anlaşmam bitti tam tesadüfen geçtiği hastane ile başladı anlaşmam bebeğimin şansı o bize
idiloska ahaha gaz sancısı ile ilgili de komik hikayem var 😂 32. Hafta sonuydu sanırım akşam yemeğinden sonra bir ağrı tuttu beni sabaha kadar uyuyamadım ama nasıl sancıyor ve yazlıktayız. Eşimi uyandırdım 6 gibiydi nolur beni doktora götür çok acıyor dedim. sabah sabah yola çıktık hastaneye vardık. Doktor geldi muayene etti çatı muayenesi yaptılar, nst ye bağladılar. Yok yok yok ne açılma ne sancı ama ağrım felaket doktor diyor ki senin acı eşiğin mi düşük acaba hiç bir sıkıntın yok. Ama diyorum acıyoooo. Ağrı kesici yaptılar serum verdiler eve döndüm. Ben de ayırt edememiştim işte doğum acım da aynı böyle olduğu için ben gaz sandım. Ama bir tavsiye 35. Haftadan sonra falan hatta öncesinde de akşam yemeğinde et tüketmeyin, sindirilmiyor gaz yapıyor, geçen gittiğimde doktorum da aynı böyle dedi