Allahımmm zaman geçmek bilmiyor sanki kalbim ağzımda atıyor 🙊♥️
Bende burada böyle şeyler yazacağım aklıma gelmezdi ama Allah işte her şeyin birr vakti oluyor 🥰🌸 Dua edin olur mu sağ salim eksiksiz kusursuz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
2saat,kaldı inşallah kavuşmama 😂❤️
Dareyn amin inş sag salım kabusun yavrunuza … Darısı bekleyen bütün annelere inş 🥰
Dareyn Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kolaylıkla ve sağlıcakla bir doğum nasip etsin. 🤲🏻🌼🤗
Dareyn bende tam aklimdan sizi geçiriyordum aynı zamanda olacak bebeklerimiz Allah bebeginize sagsaglim kavuşmayı nasip etsin canim insallah sular seller gibi kolayca gecsin bende resmen saat sayiyorum sende benim icin dua eder misin
Allah sagsaglim kucağınıza almak nasip etsin.
Tazeanneyimben Yaaa Elhamdülillah ❤️ Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah eksiksiz kusursuz reflüsüz gazsız🤭💜Rabbim İslama bağışlasın 💐
Nslhn80-ends Allah razı olsun Amiiiin amiiin ❤️
mavi_kelebek467 Allah razı olsun 💕Amiiiin amiiin ❤️
Dareyn böyle şeyleri görünce hemen gözlerim doluyor 🥲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun 🥰
Dareyn rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et inşallah canim
Tazeanneyimben siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun 🥰
Tazeanneyimben inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum sende bize dua et bizim duamız sizinle
Dareyn İnşallah alırsınız sizde bana dua edin bende bu gün doğurucam çok heycanlıyım İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏼🥰
Dareyn amin amin amin 😊😊
Symazturk amin cok tesekkur ederim hepimiz evlatlarimiza sagsaglim kavusalim insallah
Fatma_kurt etmez miyim Rabbim evladi olmayanlara hayirli saglikli evlatlar,evladina kavusmaya gun sayan annelere de hayirlisi ile saglikla kavusmayi nasip etsin ♥️♥️
Dareyn Acı veya tatlı yolun sonuna geldin demek ben de seni aklımdan geçiyordum az kaldığını söylemiştin sorduğumda 😊 inşallah kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah yazmayı unutma bekliyor olucam bak su gibi geçer inşallah kuzum 😊🥰🥰
Dareyn rabbim sağlık li bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah… darısı benimde başıma 32 ci haftadan gidiyorum