Dareyn Nurgull__ Yaaa Elhamdülillah ❤️ Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ eksiksiz kusursuz sağlıklı 😍💐 Çok heyecanlı 🙊😂
Betuldoksan Tazeanneyimben allahım yormadan kolay doğum nasip etsin bebeğine sağlık ve sihat versin inşallah 😊
Dareyn duranneslihan0110 Yaaa Allah razı olsun çiçeğimmm 💕 Hakikaten öyle bir yolun sonuna geldik bakalımmm 🐣Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin inşallah ❤️ Eksiksiz kusursuz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️
F_nur Dareyn Rabbim o yoldaolan herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲 sag salim kavusalim bebeklerimize benimde gunum doldu bekliyorum 🥺
duranneslihan0110 Dareyn aminn kuzum inşallah arkandan geliyorum ben de 12 gün sonra doğurucam inşallah 😅😅🥰🥰😊
Esincil Dareyn sabah aklıma geldin ne yaptı acaba diye göremedim bi kaç gğndğr başlığını 😀 hadi Allah kolaylık versin canım sağlıkla al kucağına 🤲
Dareyn Azizecakir firdevs__tozgun Yenianneadayi2208 Esincil Ftm_08_61 Mavilotta bambam_betty suscarparimm Doğurduuuum hamd olsun 🤭💜 Elhamdülillah yanımda uyuyor çok yorgunum sadece🤗❤️ Allah hepinizden razı olsun inşallah 🌸
suscarparimm Dareyn Ay şuan doğumdasın galiba 🥰 çok heyecanlı senle birlikte bizfe bekliyoruz çiçeğim burda
Ftm_08_61 Dareyn 4 saat sonra gören ben merakla bekliyorum nasıl geçtin sağ Salim kucağına al inşallah 🙏
Yenianneadayi2208 Dareyn Yaaa maşallah 🥰 kavuştunuz mu yavrunuza, rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun size.