• Doğum
  • 2saat,kaldı inşallah kavuşmama 😂❤️

Dareyn İnşallah alırsınız sizde bana dua edin bende bu gün doğurucam çok heycanlıyım İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏼🥰

Fatma_kurt etmez miyim Rabbim evladi olmayanlara hayirli saglikli evlatlar,evladina kavusmaya gun sayan annelere de hayirlisi ile saglikla kavusmayi nasip etsin ♥️♥️

Dareyn Acı veya tatlı yolun sonuna geldin demek ben de seni aklımdan geçiyordum az kaldığını söylemiştin sorduğumda 😊 inşallah kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah yazmayı unutma bekliyor olucam bak su gibi geçer inşallah kuzum 😊🥰🥰

Dareyn rabbim sağlık li bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah… darısı benimde başıma 32 ci haftadan gidiyorum

Nurgull__ Yaaa Elhamdülillah ❤️ Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ eksiksiz kusursuz sağlıklı 😍💐
      Çok heyecanlı 🙊😂

Dareyn Rabbim o yoldaolan herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲 sag salim kavusalim bebeklerimize benimde gunum doldu bekliyorum 🥺

Dareyn aminn kuzum inşallah arkandan geliyorum ben de 12 gün sonra doğurucam inşallah 😅😅🥰🥰😊

Dareyn sabah aklıma geldin ne yaptı acaba diye göremedim bi kaç gğndğr başlığını 😀 hadi Allah kolaylık versin canım sağlıkla al kucağına 🤲

Dareyn Ay şuan doğumdasın galiba 🥰 çok heyecanlı senle birlikte bizfe bekliyoruz çiçeğim burda

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕💕🌺🌺🌺

Dareyn 4 saat sonra gören ben merakla bekliyorum nasıl geçtin sağ Salim kucağına al inşallah 🙏