- Düzenlendi
Biz de ilk dans müziğimizi çok ağır bişey olmasın diye Kenan Doğulu-Gelinim seçmiştik. salona girişimiz de Arif v 216 filminde çalan sen bir yana dünya bir yanaydı çok eğlenmiştik 😃
Biz de ilk dans müziğimizi çok ağır bişey olmasın diye Kenan Doğulu-Gelinim seçmiştik. salona girişimiz de Arif v 216 filminde çalan sen bir yana dünya bir yanaydı çok eğlenmiştik 😃
Leman Sam- daha gidecek yolumuz var
bizim dans müziğimizdi ben dahil çoğu kişi biz dans ederken ağladı 🥰🥰
GizMeh yok canim ozel birsey yapmadik ritimde esim beni döndürdu sadece😊
Muazzez Ersoy - Bir Şarkısın Sen ( Samanyolu)
Eşim Fenerbahçeli olduğu için bu şarkıyı seçmiştik 💙💛
GizMeh benim ilk müziğim MUSTAFA CECELİ-İYİ Kİ HAYATIMDASIN ikinci müziğim MUSTAFA CECELİ-GÜL RENGİ
Nilüfer.. ta uzak yollardan🎈
GizMeh bizim dans müziğimiz Selami şahin Burcu güneş ,ben bir tek kadin sevdim🥰
GizMeh kafam çok karıştı Allah seni bildiği gibi yapsın burda ne işin bar dicektim hamilrsin 😄 evliyken düğün yapmak nasıl bir duygu olur acaba 😄 mutluluklar o zaman
Minikpandaa evet bu şekilde linç yiyeceğimi bildiğim için peşin peşin açıklamamı yaptım 😂😂 valla hala evli değil de sevgiliyiz gibi hissediyorum 😅 geçen sene nisan da nikah yaptık haZiran ayında girdik aynı eve. Bizim herşey tersten işledi 😅 önce nikah sonra eve girdik sonra bebek şimdi de düğün ve sonra balayı Allah nasip ederse 😂😂 ay ne bileyim ben işte bebiş kaZayla oldu ama güzel oldu bence çok güzel anı hamileyim evliyim ve düğün yapıyoruz 😂😂
Minikpandaa pandemi gelinleri hep benim gibi oldu ama gelinlikçimde benim gibi nikahlı ve hamiş çok gelin var 🤪🤪 ya bize kalsa yapmayız ama maalesef geçen sene bir tane bile takı almadık kimseden düğün yapıcaz diye. E kiradayız ev almak istiyoruz ve sırf takı için yapıyoruz. Takı meselesi olmasa sadece gelinlik damatlık giyip fotoğraf çekinecektik okadar 🤷🏻♀️
GizMeh gelinliginle gel bir kug gibi
GizMeh benim dans müziğim samanyolu idi her izlediğimde de hayran hayran bakarım ilk dansımıza🥰🥰
GizMeh kafamı çok karıştırıyosun😂😂🧿 çok mutlu olun inşallah
Minikpandaa teşekkür ederiZ ❤️🤗🤗🙏
GizMeh sezen aksu-tutuklu sarkısıydı sezen aksu cok guzeldır muhtesem oluyo
GizMeh bizim dans sarkumiz eylem aktaş yüreğimden tut ikinci dansida esra söyle sevgilim ile yaptık ikiside bizim şarkımız düğünde de kullandık 🥰