Kızlarr 4 temmuzda düğünüm olcak ilk dans müziğinizi yazar mısınız bana da fikir olsun 🤗🤗 Bu arada biz geçen sene nisan ayında evlendik pandemiden düğünü bu seneye erteledik, 3 aylıkta hamileyim 😅😅sürpriz yaptı bize minik 💜 Evet önerileri alabilirim 🤗
İlk Dans Müziği ❤️
Benim ilk dans müziğim Bora Öztoprak-seni seviyorum oldu ikinci de Oscar Harris-Alta gracia oldu bide Nilüfer-ta uzak yollardan çok hoş oluyo fikir olsun 🥰
Bizim ilk dans müziğimiz İlyas Yalçıntaş-Dilberim şarkısı idi ben herkesin sürekli yaptığı şarkıları istememiştim bu şarkı çok içimize sinmişti çok güzel olmuştu 😍
GizMeh bizim dans müziğimiz ben bir tek kadin-adam sevdim sarkisiydi selami sahin ve burcu gunes dueti
GizMeh Uğur Çakır Gerçeğim 🧿🤍🙏
GizMeh Özdemir Erdoğan -Pervane
Aynı zamanda düğünümde eşime serenad yapmıştım o şarkı da İrem Derici-Kalbimin tek sahibine idi 😅❤️
GizMeh biz bu şarkıda dans ettik dans figürlerini de çalıştık güzel bişey çıkmıştı ortaya ☺️
Bizimkisi buydu ve çok sevildi 😍
karamelito evet ben de bu tarz bir şeyler istiyordum ağır değil böyle hareketli değişik teşekkür ederim 🤗
GizMeh rica ederim hayırlı olsun şimdiden 😇
GizMeh müslüm gürses Seni yazdım kalbime ♥️
GizMeh gökhan güneş-sonsuzluğa… Benmki buydu cnm. Gecen yıldı ama bu yıl yapsam yine bu sarkıyı secerdm sanrm :)
GizMeh 3 temmuzda benim düğünüm oldu geçen yıl 🤩 dans müziğimiz Ziynet Sali- Ömrüm 🌸