• Öneri
  • İlk Dans Müziği ❤️

GizMeh çok güzel oldu valla herkes çok beğendi ☺️ öyle çok da ağır değil romantik bir dans oluyor bir de şarkıyı birbirimize bakarak söyleyerek dans ettik 😍

GizMeh ed sheeran perfect le düğünde dans ettik ilk. Nişanda da sertab erener in mecbursun şarkısıyla 🥰

GizMeh Bizimki Müslüm Gürses seni yazdım kalbime idi ama herkes çok eleştirmişti ama biz çok keyif almıştık dans ederken😊

GizMeh kiz o zamana kadar karnin cikar daha erken evlenseniz gelenlik olmaz sana 😉

Ismailemine

Ismailemine yok ya şuan 3. Ayın bitti karnım dümdüz hala 😅😅 bir ay kaldı işte düğüne sanmam çıkcağını. Herkes 5. Ayda falan çıkıyor demiş. Zaten çıksada gelinlikte belli olmaz bence ya kabarık ya belden aşağısı. İşte ozaman tam 19. Haftam oluyor

Pelin-1 ay evet şuan tam da siz demeden onu dinliyordum 🤗🤗 ama vals mi yaptıbız nasıl dans ettiniz

Biz de ilk dans müziğimizi çok ağır bişey olmasın diye Kenan Doğulu-Gelinim seçmiştik. salona girişimiz de Arif v 216 filminde çalan sen bir yana dünya bir yanaydı çok eğlenmiştik 😃

Leman Sam- daha gidecek yolumuz var
      bizim dans müziğimizdi ben dahil çoğu kişi biz dans ederken ağladı 🥰🥰

Öncelikle hayırlı olsun bizim dans müziğimiz çok manidar ve herkes tarafinda çok beğenilmişti Cem Karaca Bu son Olsun ❤️

GizMeh