38NURUM Biz iki gün önceden başlamıştık bu ay🙈 Yine de tutmadı😢

Sterre belli olmaz orası sen bu ayda dene adetten hemen sonra düzenli ilişkiye başla değerlendir gün aşırı

Sterre evet 2 aydır değerlendirdim daha da bişe yok inşallah bu ay güzel haber alırım hepimiz alırız

KkubraOz Diğer oğlum 5 yaşında, 5 yılda ikinciye zor karar verdim🙈Bir ay daha deneyeyim bakalım. Olmadı tek çocuk devm ederiz. Allah olana güzel ömür versin☺️

Sterre kız maşallahhh amiiin 🥰 ne güzel bak evet bir tane varmış allah uzun sağlıklı ömür versin en hayırlı zamanda ikinciyi de nasip etsin inşallah 😍

KkubraOz Amin inşallah hepimize nasip etsin🤲🏻 Bir çocuğun büyümesi ve anneden ayrı bireyselleşmesi de bir süre. İkinciye zorla karar vermemin sebebi ilk 3 yıl verimli uyku uyuyamamam ve gerçekten her açıdan bana bağlı olmasıydı. Şimdi yaşın 35🙈 Olsa anca büyür sonra ben de artık kafamda olan şeyleri yaparım diyorum. O yüzden moralim bozuldu sanırım. Ama aynen hepimiz için hayırlısı olsun🤲🏻

Sterre Yaaa rabbim daha iyisini bilir inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.bizlerin bu asamada yapması gereken Meryem süresini ve insan süresini bol okumak rabbim ne verirse en hayırlısı tez zamanda versin inşallah

Sterre ben de 30 yaşındayım 3 doktorla görüştüm kendimce gerek yok diye düşündüğüm için tek doktora güvenemedim üçü de 3 ay korun dedi dinlemez sıkıntı yaşarsam sonra vicdan azabı duyarım diye bekledim bitti süre şükür bakalım bundan sonrası nasip artık hepimiz için hayırlısı olsun

Civcivim000 Bu konuda her doktor farklı konuşuyor burada da okuduğum kadarıyla. Benim doktorum da yaşın büyük olmasa 3 ay korunma verirdim ama biz yaşın riskleri açısından bakarak korunma vermiyoruz dedi. Hayırlısı olsun diyorum. İkinci çocuğa zorla karar verdim zaten. Haziran ve temmuzu da değerlendirir. Bir daha uğraşmam heralde. Zaman benim için önemli çünkü. Şu an yüksek lisansımı bitirdim. 2 yıl sonra doktoramı yapmak istiyorum. Her şeyi planlamaya çalıştığım için bunlar geliyor başıma😂

38NURUM Aynen her şeyde var bir hayır diyorum yaa, hepimiz için hayılısı olur umarım🤲🏻🌺

Sterre ooo maşallah 😊 bende öyle hedefler yok ama yani çok uzun süre uğraşmak istemiyorum ben de çok zor karar verip cesaret ettim şuan çocuğum yok bu arada ilk olacak ama umarım sağlıkla ve hayırlı olarak tez zamanda olur ben de aklımdakinin gerçekleşmesi uzun sürünce hevesim kaçıyor valla ne yalan söylim en azından bitane varmış sizin Allah bağışlasın hakkımızda hayırlısı

Zeyna27 bende yaptım daha 6 günüm var erken gebelik testinde hayalet çizgi var ama testin kendi çizgisi olabilir mi sende hiç hahalet çizgi belirmedimi

Selam kızlar benim bat bugün dü dayanamadım test yaptım silik çıktı bende geçen ekimde düşük yaptım ondan beri bekliyorum inşallah vardır

Civcivim000 Evet oğlum olmasa belki de büyük sıkıntı olurdu. İlk çocuğunuz olcaksa biraz daha uğraşın derim. En azından sonrasında Allah olana güzel ömür versin diyoruz. Sonra neden uğraşmadım dememek için. Malesef insan her türlü ikilemde kalıyor. Gerçekten olmadığında da çok sinirleniliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun🤲🏻

Sterre amin inşallah. Hafif leke geldi cumartesi sabah gerisi gelmedi regl günüm yarın uyandığımda hala olmamış olursam çıkıp test alıp yapıcam hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar günaydın. Dün akşam bir iki damla kahverengi leke geldi. Günlük ped takdım ama sadece dün gece gelen var bugün adet günüm. Leke gelince test yapmadım. Bi yandan umutlanıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye ama adet olcam bende heralde 😞