KkubraOz Ben gemiyi terkediyorum, regl oldum malesef😢🤦🏼‍♀️ Kürtajın hamile kalmayı etkilemesi gibi bir şey var mı acaba ya? Yumurtlama değerlendirip olmamam çok ilginç geldi.

Sterre Yumurtlama gününden iki gün önce ilişkiye girilirse yumurtlama gününe kadar sperm vücutta daha iyi tutunuyormus kizlar bilginiz olsun

Sterre bende kürtaj oldum canım 2 aydır değerlendiriyorum yumurtlamayı ovulasyon testleriyle ama yine de olmuyor nasip demekki

Sterre aa ya bugün günü ayın 7 si olanlardan 3. Kişisin erken adet olan. Ya tabiki var benim adet günlerim aynıydı ama miktarında azalma oldu ben doktora gittim oda film çekelim dedi bu ay film çektirdim işte. Bi sorun yoktu ama rahim işlem gördüğü için sonuçta illaki etkileniyor

38NURUM İnşallah dua eder dua beklerim canlar öbür aya inşallah 😊

Sterre hayırlısı olsun 🤲 günleri değerlendirince bile yine de hamile kalma ihtimali bir ayın içinde en yüksek %25 diye okumuştum. Yani nasip bi yerde de 😊

Sterre ben kürtaj olmadım gecikmenin 12.gününde düşük oldu kendiliğinden kürtaj vs olmadı rahim tek seferde temizlendi ona rağmen doktor 3 ay korun rahim toparlansın demişti bu şekildeki düşük bile etkiliyor demek ki kürtajda da bir müdahale var sonuçta her türlü hepsi etkiliyor benim anladığım kadarıyla vucut hazır olunca Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor aslında sabırsız davranıyoruz ama her şeyin bir zamanı var aslında ama beklemek de zor tabii

Civcivim000 bu o kadar doğru ki. Bende çok sabırsızım aslında yanlış yapıyoruz ama insan duramıyor işte. Halbu ki vakti gelmemişse kısmet değilse ne yaparsan yap olmayınca olmuyor bazı şeyler

KkubraOz öyle gerçekten. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de sancı çekiyorum ama hala regl sökülmedi. Olacaksam olsam bari stres yaptırıyor

Civcivim000 Bize korunmayın dedi doktorum. Yaşım 35, ara vermeyin dedi. Ama hayırlısı tabi, bakalım

KkubraOz Ay hadi ya çok üzüldüm gerçekten. Zaten zaman az, belki de olmayacak hiç😞

38NURUM Biz iki gün önceden başlamıştık bu ay🙈 Yine de tutmadı😢

Sterre belli olmaz orası sen bu ayda dene adetten hemen sonra düzenli ilişkiye başla değerlendir gün aşırı

Sterre evet 2 aydır değerlendirdim daha da bişe yok inşallah bu ay güzel haber alırım hepimiz alırız

KkubraOz Diğer oğlum 5 yaşında, 5 yılda ikinciye zor karar verdim🙈Bir ay daha deneyeyim bakalım. Olmadı tek çocuk devm ederiz. Allah olana güzel ömür versin☺️

Sterre kız maşallahhh amiiin 🥰 ne güzel bak evet bir tane varmış allah uzun sağlıklı ömür versin en hayırlı zamanda ikinciyi de nasip etsin inşallah 😍

KkubraOz Amin inşallah hepimize nasip etsin🤲🏻 Bir çocuğun büyümesi ve anneden ayrı bireyselleşmesi de bir süre. İkinciye zorla karar vermemin sebebi ilk 3 yıl verimli uyku uyuyamamam ve gerçekten her açıdan bana bağlı olmasıydı. Şimdi yaşın 35🙈 Olsa anca büyür sonra ben de artık kafamda olan şeyleri yaparım diyorum. O yüzden moralim bozuldu sanırım. Ama aynen hepimiz için hayırlısı olsun🤲🏻