7-8-9-10 Haziran BAT bekleyenler toplaşııınn 🥳
Sterre bende kürtaj oldum canım 2 aydır değerlendiriyorum yumurtlamayı ovulasyon testleriyle ama yine de olmuyor nasip demekki
Sterre hayırlısı olsun 🤲 günleri değerlendirince bile yine de hamile kalma ihtimali bir ayın içinde en yüksek %25 diye okumuştum. Yani nasip bi yerde de 😊
Sterre ben kürtaj olmadım gecikmenin 12.gününde düşük oldu kendiliğinden kürtaj vs olmadı rahim tek seferde temizlendi ona rağmen doktor 3 ay korun rahim toparlansın demişti bu şekildeki düşük bile etkiliyor demek ki kürtajda da bir müdahale var sonuçta her türlü hepsi etkiliyor benim anladığım kadarıyla vucut hazır olunca Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor aslında sabırsız davranıyoruz ama her şeyin bir zamanı var aslında ama beklemek de zor tabii
Civcivim000 bu o kadar doğru ki. Bende çok sabırsızım aslında yanlış yapıyoruz ama insan duramıyor işte. Halbu ki vakti gelmemişse kısmet değilse ne yaparsan yap olmayınca olmuyor bazı şeyler
KkubraOz öyle gerçekten. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de sancı çekiyorum ama hala regl sökülmedi. Olacaksam olsam bari stres yaptırıyor
Civcivim000 Bize korunmayın dedi doktorum. Yaşım 35, ara vermeyin dedi. Ama hayırlısı tabi, bakalım
Burcu-2910 Kürtajdan sonra yumurtlamayı değerlendirseniz de olmadınız mı?
Sterre evet 2 aydır değerlendirdim daha da bişe yok inşallah bu ay güzel haber alırım hepimiz alırız
Burcu-2910 Umarım, amin🤲🏻
KkubraOz Amin inşallah hepimize nasip etsin🤲🏻 Bir çocuğun büyümesi ve anneden ayrı bireyselleşmesi de bir süre. İkinciye zorla karar vermemin sebebi ilk 3 yıl verimli uyku uyuyamamam ve gerçekten her açıdan bana bağlı olmasıydı. Şimdi yaşın 35🙈 Olsa anca büyür sonra ben de artık kafamda olan şeyleri yaparım diyorum. O yüzden moralim bozuldu sanırım. Ama aynen hepimiz için hayırlısı olsun🤲🏻