Kelebek1388 KkubraOz şuan kan vermem mümkün değil ama ben genelde gününde adet olurum bugün 2.gün ve testi tekrarladım sanırım hamileyim canım
KkubraOz AnnelikHayali akşam üstü alcam ama adet olurum diye beklesem mi diyorum. Normalde ben direkt adet olurum lekelenmem olmaz ama acaba filmde çekindim ya bu ay onun etkisiylemi böyle oldu. Yoksa yerleşme mi bir umut hala beklemedeyim
Civcivim000 KkubraOz canım benim de ctesi bi defa geldi sonra bu sabah 5 e kadar hiç bir şey gelmedi geri uyudum test almaya çıkacaktım 8 buçuk gibi uyandım sürpriz 😊bu ayı da boş geçtik, hayırlısı
KkubraOz AnnelikHayali canımm iyiyim adet olmadım sadece açık kahve peçeteye silince gelen lekelenmem var. Adet olana kadar umutla bekliyorum hala
KkubraOz AnnelikHayali evet direkt gelirdi aldım yaptım çok silik bi çizgi var ama testin kendi çizgisimi bilemedim telden bile görünmüyor net elimde görünüyor anca
Civcivim000 KkubraOz canım göremedim ben sanki :( eğer gününse bugün belirgin çıkardı sanırım ama geç döllenme davası var tabii bekle bakalım inşallah vardır
AnnelikHayali Kelebek1388 hadi bakalım inşallah tutacak canım, geç döllenmedir inşallah. ☺️ Evet 17 gün olayını bana da söyledi Ebru hanım.
KkubraOz Civcivim000 evett bende testin çizgisi diye düşünüyorum ama geç döllenmede olabilirmiş. Birgebeningünlüğünde ebru hanıma msj atmıştım oda geç döllenme olursa 17 günden önce çıkmaz dedi. Yarını da bekleyim belki yarın olurum takip ediyorum şu an inşallah geç döllenmedir 😞