KkubraOz canım aslıdna kürtaj biraz etkiliyor bence ondan geç oluyor gebelik inşallah bu güzel haber alırız günümüz de aynı günmüş

KkubraOz Eve geçince atayım canım ama malesef bugun yoğun bı adet oldum hayaller fos😢eğer olsaydi da günü gününe dogsaydi dogum günümde 10subatta doğum yapacaktim.rabbim ne zaman kısmet ederse artık hayirlisi bakalim

38NURUM herşey kısmet demek ki daha zamanı değilmiş. Bende adet olursam üzülcem 13 haziran da benim doğum günüm diyordum ne güzel hediye olur eğer olursa. Ama allah ne zaman kısmet ediyorsa en hayırlı zamnda, sağlıkla gelsin de beklicez mecbur yapcak bişey yok

Burcu-2910 evet tabi ki etkiliyor rahim işlem görüyor sonuçta doktor bana korunmana gerek yok dedi ben bıraktım korunmayı ona rağmen olmadı henğz ama kısmet işte yapacak bişey yok beklicez

KkubraOz canım ben 1 ay tek korundum sonra korunmadım 4 ay olacak işte isteyeli inşallah güzel haberler alırız bu ay

KkubraOz Ben gemiyi terkediyorum, regl oldum malesef😢🤦🏼‍♀️ Kürtajın hamile kalmayı etkilemesi gibi bir şey var mı acaba ya? Yumurtlama değerlendirip olmamam çok ilginç geldi.

Sterre Yumurtlama gününden iki gün önce ilişkiye girilirse yumurtlama gününe kadar sperm vücutta daha iyi tutunuyormus kizlar bilginiz olsun

Sterre bende kürtaj oldum canım 2 aydır değerlendiriyorum yumurtlamayı ovulasyon testleriyle ama yine de olmuyor nasip demekki

Sterre aa ya bugün günü ayın 7 si olanlardan 3. Kişisin erken adet olan. Ya tabiki var benim adet günlerim aynıydı ama miktarında azalma oldu ben doktora gittim oda film çekelim dedi bu ay film çektirdim işte. Bi sorun yoktu ama rahim işlem gördüğü için sonuçta illaki etkileniyor

38NURUM İnşallah dua eder dua beklerim canlar öbür aya inşallah 😊

Sterre hayırlısı olsun 🤲 günleri değerlendirince bile yine de hamile kalma ihtimali bir ayın içinde en yüksek %25 diye okumuştum. Yani nasip bi yerde de 😊

Sterre ben kürtaj olmadım gecikmenin 12.gününde düşük oldu kendiliğinden kürtaj vs olmadı rahim tek seferde temizlendi ona rağmen doktor 3 ay korun rahim toparlansın demişti bu şekildeki düşük bile etkiliyor demek ki kürtajda da bir müdahale var sonuçta her türlü hepsi etkiliyor benim anladığım kadarıyla vucut hazır olunca Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor aslında sabırsız davranıyoruz ama her şeyin bir zamanı var aslında ama beklemek de zor tabii

Civcivim000 bu o kadar doğru ki. Bende çok sabırsızım aslında yanlış yapıyoruz ama insan duramıyor işte. Halbu ki vakti gelmemişse kısmet değilse ne yaparsan yap olmayınca olmuyor bazı şeyler

KkubraOz öyle gerçekten. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de sancı çekiyorum ama hala regl sökülmedi. Olacaksam olsam bari stres yaptırıyor

Civcivim000 Bize korunmayın dedi doktorum. Yaşım 35, ara vermeyin dedi. Ama hayırlısı tabi, bakalım

KkubraOz Ay hadi ya çok üzüldüm gerçekten. Zaten zaman az, belki de olmayacak hiç😞