Diclenur_63 kasılma var sancıdan daha fazla sendede oluyor mu
SOON 9🤭❣🤰🤱
Esraismail ewet ya bayagı war bendede doguma hazırlıkmış işte ara sıra karnımın altında agrı oluyor adet agrısı gibi
Yase61min bitirdik artıkk desene 🤭
Pelinmutlu bebek 40 haftadan sonra kendi kakasını yeme ihtimali warmış 40 ta gelmeyince almıyorlarmı suniyle falan
Diclenur_63 o bndede oluyor ama düzensiz gece agrısına uyanıyorum bazen ne Nisan geldi nede su hyrlısı bakalım
Diclenur_63 ilk çocukta 41 e kadar bekletiyoruz diyorlar 3 günde bi kontrole gidiyorum
Pelinmutlu aa benimde ilk bekletebilirler yani bende sorayım gidince
Esraismail ewet bendede bi bakıyosun gece aniden uyandırıyor elleri kulaklarında esracım her an gelebilirler 🤭🤣
Son 6 gün ❤️🌺
Diclenur_63 Bizimde son 9 ama bebegim iri oldugu icinn 40 a kadar beklemeyecegiz pazartesi gününe kadar dogumum baslamazsa pazartesi suni deneyecek doktorum 🤦🏻♀️😔
Diclenur_63 ayyy gelsinler artık canm hayrlısı ile🤭🤭😊😊😊😀😀😀
Hatice11 yaa kaç kilo ki çokmu war kilosu
Diclenur_63 38+2 de salı günü gittim 3700 dedi
Hatice11 4 le doguranda war ama bazen ultrasonda yanılmalar oluyor hayırlısı neyse o olsun rabbim sag salim kucagına alnayı nasip etsin
Diclenur_63 200 gr yanılma payı olabilir dedi ama insan korkuyor yinede.4 e kadar normal deneyebiliriz 2. Hamileligin dedi,ama riske atmak istemiyorum ben hayırlısı olsun bakalım.Sizde inşallah 🌸😊
Diclenur_63 63 gün🥰
Hatice11 benim oğlan gibi 4 750 gr doğdu şimdi 1 buçuk yaşında yine hamileyim 31 .haftadayım 2 kg doktor 40. Haftada suni sancı vercez dedi bebek kilolu olabilr 🥰bende suni sancıdan korkuyorum😞
Mavilotta benimde sezaryen ikinci doğumum olacak inşallah uygulamaya göre 40 ama daha doktor gün vermedi bilmiyorum kaç gün kaldi
Diclenur_63 canm naptın oldu mu dogum hyrlsı ile😊😊