Huzurmelegim_28 aminnn canım inşaAllahhh
SOON 9🤭❣🤰🤱
Diclenur_63 40+2 ben doğuramadan hala günüm geçti 😂
Diclenur_63 benimde son 9✨🥰
Diclenur_63 kasılma var sancıdan daha fazla sendede oluyor mu
Esraismail ewet ya bayagı war bendede doguma hazırlıkmış işte ara sıra karnımın altında agrı oluyor adet agrısı gibi
Yase61min bitirdik artıkk desene 🤭
Pelinmutlu bebek 40 haftadan sonra kendi kakasını yeme ihtimali warmış 40 ta gelmeyince almıyorlarmı suniyle falan
Diclenur_63 o bndede oluyor ama düzensiz gece agrısına uyanıyorum bazen ne Nisan geldi nede su hyrlısı bakalım
Diclenur_63 ilk çocukta 41 e kadar bekletiyoruz diyorlar 3 günde bi kontrole gidiyorum
Pelinmutlu aa benimde ilk bekletebilirler yani bende sorayım gidince
Esraismail ewet bendede bi bakıyosun gece aniden uyandırıyor elleri kulaklarında esracım her an gelebilirler 🤭🤣
Son 6 gün ❤️🌺
Diclenur_63 Bizimde son 9 ama bebegim iri oldugu icinn 40 a kadar beklemeyecegiz pazartesi gününe kadar dogumum baslamazsa pazartesi suni deneyecek doktorum 🤦🏻♀️😔
Diclenur_63 ayyy gelsinler artık canm hayrlısı ile🤭🤭😊😊😊😀😀😀
Hatice11 yaa kaç kilo ki çokmu war kilosu
Diclenur_63 38+2 de salı günü gittim 3700 dedi
Hatice11 4 le doguranda war ama bazen ultrasonda yanılmalar oluyor hayırlısı neyse o olsun rabbim sag salim kucagına alnayı nasip etsin
Diclenur_63 200 gr yanılma payı olabilir dedi ama insan korkuyor yinede.4 e kadar normal deneyebiliriz 2. Hamileligin dedi,ama riske atmak istemiyorum ben hayırlısı olsun bakalım.Sizde inşallah 🌸😊
Diclenur_63 63 gün🥰
Hatice11 benim oğlan gibi 4 750 gr doğdu şimdi 1 buçuk yaşında yine hamileyim 31 .haftadayım 2 kg doktor 40. Haftada suni sancı vercez dedi bebek kilolu olabilr 🥰bende suni sancıdan korkuyorum😞