Tiko 37+0 ız bugün bir haftadır sancılar yoklamaya başladı bel kasık ağrıları fena şimdilik erken gelmesin oğluşum diye ilaç verdi doktor yarın kontrol var bakalım ne diyecek doğumu konuşuruz demişti 😌

• Tiko bunu yanıtladı.
  • Tiko bunu beğendi.

Mery28 Bel ağrısını ben ilk aylarda yaşadım uykudan ağlayarak uyandırıyordu sağlıkla gelsin inşallah

sinefil hamileliğiniz kadar kolaylıkla büyütün evladınızi inşallah 😍💋

Selinozsoy sıkınca süt geliyormu canım bende hiç ağrı yok tedirginim süt konusunda ama sıkınca geliyor

Beyzan birinci sezaryense ikinci de sezaryen oluyor diye biliyorum öyle degilmi

Hazlannesi20 AA tarihlerimiz çok yakın bana da 24 Haziran dedi doktor hiç ağrım yok bitki çayı falan içmeyi düşünüyorum

kadriye25 benimde iğne yerlerim açıyor sert yere oturunca falan üstünden 3ay geçmesine rağmen

Thutik bana da 36ci haftamda olmama rağmen hiçbir şey söylemiyor

Arifcaninannesi yakın tarihlerde doğan insanların karakterlerinin benzediğini düşünüyorum bu yüzden İkizler olsun istiyorum bana benzesin😂😂

mom77 Bende aynı kafadayim 😂😂bana kalsa doğum günümde gelsin 20 gün erkenden sonra başlasın uykusuz geceler🤗

Ftm_17 bende çok sistim doktor düzensiz besleniyorsun o yüzden dedi bende sabahları elerimi ayakalrimi kipirdatamiyorum