Durubatu milena11 bel kısımları ayarlanabiliyo lastikli düğmeli çekip istediğin yere getiriyorsun ben L beden alicam
Yasemin0728 Durubatu 27+3 haftalığız çok şükür 🥰🤰🏻 uygulamaya göre 17 ağustos gözüküyor doğum bakalım nasip 😊 odası boyandı kıyafetleri yıkandı utulendi Bi kaç eksik kaldi
Durubatu yavrukom bende internetten aldım bı kaç bişey ama geri gönderdiklerimde oldu o yüzden en iyisi görüp alayım diyorum
Austosprensi_ Durubatu bizim oda vs eşyalar kıyafetler hazir bi yikanmasi kaldi birde bütün ev badana boya isleri haziran da bunları halledeyim bebis kıyafetlerini yikayip ütüleyecegim
Figen03 Durubatu 27.4 olduk bende hastane çıkışı çanta örtü ıslak mendil bez banyo malzemeleri hazırladım beşik ve pija takımımız kaldı ona da daha erken sanki bekliyoruz bakalım hayırlısıyla dogsunlar da
Austosprensi_ Durubatu evet bi an önce o aşamaya gelelim az kaldi cok 30.hafta ve sonrasina birakmamak lazim agirlasmadan halledelim kızlar sonra cok zorlaniriz
Glrshn Durubatu hemen hemen bebeğimizin her şeyi hazır diyebilirim her alışverişe gittiğimizde miniğimize bişey almaktan kendime sıra gelmiyor 😂
Durubatu Glrshn benim bide kızım var kargo geldiğinde kapıya koşup hüsrana uğruyo yine mi kardeşime diye😄 sanırım bana hicc sıra gelmicek 🤭
Glrshn Durubatu oyyy kıyamam ya😇 benim ilk daha hüsrana uğrayanımız yok Ama eşim Artık kendine de alsan zaman daralmaya başladı diye konuşmalara başladı Her şeyin hazır ve nazır olmasını istiyor 😂
buiyimi Durubatu 5 ağustos doğum ama daha çoğu şeyi almamışım onu fark ettim. Muslin pişik kremi bez vs daha alamadım 🤷🏼♀️
Durubatu buiyimi benimde 5 Ağustos olcak sanırım 🥰 sadece bunlar kaldıysa alırsınız benim daha çok işim var şuan anladım😄
Mammyy byzza16 benimde 2 ağustos ama biz 30. Haftadayız nasıl oluyor anlamadım aynı olmamız gerekmiyor mu 😅
byzza16 Mammyy benim normal doğum tarihi 15 Ağustos ama sezaryen olunca 38 de alınıyor ya 2 hafta önce o zamanda 2 ağustosa denk geliyor
Elif_s Durubatu benim daha hiç hazirligim yok 29 haftadayim insallah sağlikla gelsinde hazirliklar kolay
Nursel725 Durubatu tam senin gibi planlar yaptım ama pelvis kemiğim çok acıyo zor yürüyorum. İnşallah herşeyi hazırlayana kadar acım ağrım çok artmaz 😊 kıyafetleri ve dolabı dışında beşik araba biberon falan aldım ben