byzza16 Durubatu bizde 28. Haftaya girdik 1-2 Ağustos doğumum☺️ benim bütün alışveriş bitti dolabımizi bekliyorum dolap gelince yıkayıp utuleyip yerleştircem valizimi de hazırlıyim kenarda dursun diyorum ☺️
Mammyy byzza16 benimde 2 ağustos ama biz 30. Haftadayız nasıl oluyor anlamadım aynı olmamız gerekmiyor mu 😅
Durubatu milena11 bel kısımları ayarlanabiliyo lastikli düğmeli çekip istediğin yere getiriyorsun ben L beden alicam
Durubatu Whiteswan aynıyız benimde 13 agustos gösteriyo ilkim sezeryandi buda öyle olacak o yüzden ilk haftaya denk geliyo🥰
Durubatu Oh maşallah herkes bitirmiş bı ben kalmışım 😄 ne pijamam var ne geceligim ne emzik ne biberon Allah yardımcım olsun🤦
Humanur2021 Durubatu 4 aylıktı herseyini aldım A’dan Z’ye sadece besigimiz kaldı 🙈 benimde Ağustosun ilk haftası olarak görünüyor şuan haftaya yıkama ütüleme çanta hazırlığına başlıcam 🌸🤰🏻
Ruyasusam byzza16 Ben 28+ 5 im ağustos 8 görünüyor ama dogum sekli belli değil. Bebis 2 hafta öndeymiş. Bakalım nasıl olacak sağlıkla dogsunlar inşallah 🧿🤲⚘
yavrukom Durubatu 30 olduk ama şu yasaklardan dolayı hala tam olarak tamamlanmadı hicbseyi simdde agirlastim interneten aldığım bikac bişey var oda çok sinmiyo insanın içine 😬
Durubatu yavrukom bende internetten aldım bı kaç bişey ama geri gönderdiklerimde oldu o yüzden en iyisi görüp alayım diyorum
Humanur2021 milena11 valla bende 2 gün önce aldım bi alt üst takım birde sabahlık gecelik olarak 🤣 normalde L & XL giyerim iki takımı da 3XL aldım shdhd
Yasemin0728 Durubatu 27+3 haftalığız çok şükür 🥰🤰🏻 uygulamaya göre 17 ağustos gözüküyor doğum bakalım nasip 😊 odası boyandı kıyafetleri yıkandı utulendi Bi kaç eksik kaldi
Austosprensi_ Durubatu bizim oda vs eşyalar kıyafetler hazir bi yikanmasi kaldi birde bütün ev badana boya isleri haziran da bunları halledeyim bebis kıyafetlerini yikayip ütüleyecegim