Durubatu Whiteswan aynıyız benimde 13 agustos gösteriyo ilkim sezeryandi buda öyle olacak o yüzden ilk haftaya denk geliyo🥰
Humanur2021 Durubatu 4 aylıktı herseyini aldım A’dan Z’ye sadece besigimiz kaldı 🙈 benimde Ağustosun ilk haftası olarak görünüyor şuan haftaya yıkama ütüleme çanta hazırlığına başlıcam 🌸🤰🏻
Ruyasusam byzza16 Ben 28+ 5 im ağustos 8 görünüyor ama dogum sekli belli değil. Bebis 2 hafta öndeymiş. Bakalım nasıl olacak sağlıkla dogsunlar inşallah 🧿🤲⚘
yavrukom Durubatu 30 olduk ama şu yasaklardan dolayı hala tam olarak tamamlanmadı hicbseyi simdde agirlastim interneten aldığım bikac bişey var oda çok sinmiyo insanın içine 😬
Durubatu yavrukom bende internetten aldım bı kaç bişey ama geri gönderdiklerimde oldu o yüzden en iyisi görüp alayım diyorum
Humanur2021 milena11 valla bende 2 gün önce aldım bi alt üst takım birde sabahlık gecelik olarak 🤣 normalde L & XL giyerim iki takımı da 3XL aldım shdhd
Durubatu milena11 bel kısımları ayarlanabiliyo lastikli düğmeli çekip istediğin yere getiriyorsun ben L beden alicam
Yasemin0728 Durubatu 27+3 haftalığız çok şükür 🥰🤰🏻 uygulamaya göre 17 ağustos gözüküyor doğum bakalım nasip 😊 odası boyandı kıyafetleri yıkandı utulendi Bi kaç eksik kaldi
Austosprensi_ Durubatu bizim oda vs eşyalar kıyafetler hazir bi yikanmasi kaldi birde bütün ev badana boya isleri haziran da bunları halledeyim bebis kıyafetlerini yikayip ütüleyecegim
Figen03 Durubatu 27.4 olduk bende hastane çıkışı çanta örtü ıslak mendil bez banyo malzemeleri hazırladım beşik ve pija takımımız kaldı ona da daha erken sanki bekliyoruz bakalım hayırlısıyla dogsunlar da
Austosprensi_ Durubatu evet bi an önce o aşamaya gelelim az kaldi cok 30.hafta ve sonrasina birakmamak lazim agirlasmadan halledelim kızlar sonra cok zorlaniriz
Glrshn Durubatu hemen hemen bebeğimizin her şeyi hazır diyebilirim her alışverişe gittiğimizde miniğimize bişey almaktan kendime sıra gelmiyor 😂
Durubatu Glrshn benim bide kızım var kargo geldiğinde kapıya koşup hüsrana uğruyo yine mi kardeşime diye😄 sanırım bana hicc sıra gelmicek 🤭