Durubatu 28.haftaya giriş yaptikk oğlumla ağustosun ilk haftası doğacak kısmetse henüz bi kaç bişey aldım haziranın ilk haftasi toplu alışverişe çıkacağım 32.haftada çantamı tamamen hazırlarım diyorum sizler ne durumdasınız ben geç mi kaldım acaba 🤭
belisslinaa Durubatu ben de o zaman doğum yapıcam 😇 hastane çıkışlarını ayarladım puseti örtüsü beşiği hazır kendime pijamalarımı ayarladım bebeğin eşyaları da tamam :) geriye biberon emzik kremler deterjan şampuan falan kaldı 🙈
milena11 Durubatu valla ben 21.haftada herşeyi hallettim bitti😅 27+5 şuan gğya odasını falan boyayacaktık bu hafta ama siparişler gelmedi haftaya kaldı 30 a kafa r odası biter yıkar kaldırırım herşeyi inşallah
byzza16 Durubatu bizde 28. Haftaya girdik 1-2 Ağustos doğumum☺️ benim bütün alışveriş bitti dolabımizi bekliyorum dolap gelince yıkayıp utuleyip yerleştircem valizimi de hazırlıyim kenarda dursun diyorum ☺️
Humanur2021 Durubatu 4 aylıktı herseyini aldım A’dan Z’ye sadece besigimiz kaldı 🙈 benimde Ağustosun ilk haftası olarak görünüyor şuan haftaya yıkama ütüleme çanta hazırlığına başlıcam 🌸🤰🏻
milena11 belisslinaa kendime pijama almadım hala korkuyorum sonradan olmaz diye alsam mı almadam mı çok kararsızım
belisslinaa milena11 l aldım ben belleri lastikli ya bence sonradan da olur benim normal bedenim s zaten pijama bol giyilir ya 😃
Humanur2021 milena11 valla bende 2 gün önce aldım bi alt üst takım birde sabahlık gecelik olarak 🤣 normalde L & XL giyerim iki takımı da 3XL aldım shdhd
Mammyy byzza16 benimde 2 ağustos ama biz 30. Haftadayız nasıl oluyor anlamadım aynı olmamız gerekmiyor mu 😅
Durubatu milena11 bel kısımları ayarlanabiliyo lastikli düğmeli çekip istediğin yere getiriyorsun ben L beden alicam
Durubatu Whiteswan aynıyız benimde 13 agustos gösteriyo ilkim sezeryandi buda öyle olacak o yüzden ilk haftaya denk geliyo🥰
Durubatu Oh maşallah herkes bitirmiş bı ben kalmışım 😄 ne pijamam var ne geceligim ne emzik ne biberon Allah yardımcım olsun🤦
Ruyasusam byzza16 Ben 28+ 5 im ağustos 8 görünüyor ama dogum sekli belli değil. Bebis 2 hafta öndeymiş. Bakalım nasıl olacak sağlıkla dogsunlar inşallah 🧿🤲⚘
yavrukom Durubatu 30 olduk ama şu yasaklardan dolayı hala tam olarak tamamlanmadı hicbseyi simdde agirlastim interneten aldığım bikac bişey var oda çok sinmiyo insanın içine 😬
Durubatu yavrukom bende internetten aldım bı kaç bişey ama geri gönderdiklerimde oldu o yüzden en iyisi görüp alayım diyorum