DonatAysegul aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ya 🤩 rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Nişanım geldi
Ebru12 bende 40+1 benimde birden geldi canım sabır et gelir bende senin gibiydim
Domatesimm evet canım uyuyamıyorum da agrılarım uyutmuyor da 🤗😇
DonatAysegul insallah gelir canım ya surejli gelmesini bekliom ya psikolojik olarak mi ne gelmio agrm var bazen ama gelmio
Ebru12 Benimde öyleydi canım gece 2 de adet sancısı gibi bir sancı girdi wc gittim birde ne göreyim nişanım gelmiş nasıl mutlu oldum hemen eşime söyledim oda şaka yapıyorsun dedi mutlu olduk çünkü bekliyorduk gelmesini yoksa Cuma günü doktorumuz bizi jelle doğurtacaktı oğluşum erken davrandı 🤗
DonatAysegul adet sancılarınızı takip edin, mesela geldi diyelim 03.50 saatte olsun gözünüz kaç dk sürüyor o adet sancısı. Bitince tekrar saate bakın örneğin 03.51 sonra tekrar geldiğinde aradaki dakika farkına bakın, ben 4 dakikada1e düştüğünde gittim hastaneye ve 8 cm açıklığım vardı. Siz de yatmayın ama sancınız olduğu süre içerisinde evde gezinin, duş alın hazırlanın... sancılar yoksa da yatıp uyuyun 🙈
DonatAysegul 36+2 deyim bugün 12 de nişanım geldi ağrım falan yoktu taa ki gece 2 ye kadar karnımın altında hafif bi sancı var ve belimde hafif ağrılar gelip geçiyo dayanılmıycak gibi değil ama ve bebek çok hareketliydi yeni duruldu. Sizinde bebişiniz hareketlimi ? Ayy heyecan bastı🤗☺
DonatAysegul bak Allahin sevgili kuluymusun ki rabbim dualarini kabul etti. Simdi bebisin sana kavusmak icin cabaliyor. Sende ona destek ol. Hiiiiiic stres yapma hep iyi seyler dusun canim. Dogum hikayeni burada paylas. Okumak icin sabirsizlaniyorum. Normal dogum sureci kolay degil bunun bilincinde ol belki cok agri cekiceksin ama sonra cok rahat ediceksin. Bebeginle daha cok ilgileneceksin egilip kalkmamda sikinti yasamiycaksin. Agrilarin yukseldignde bunlari dusun. Bu arada lavantan varsa evde boyle kesede falan onu sancilarin geldignde koklamani tavsiye ederim faydasini goreceksin 😊
39+5 bende tık yok kızlar siz bişey yaptınız mı sancınızı getirtmek için yoksa normal bir gün mğ yaşadınız da nişan geldi?
OktayZmrtCokun benim için normal bi gündü canım sancılar azaldı hafif kasılma var ön hazırlık yapıyo bizimki galiba 😊 sanırım nişanı gelip hemen doğuramayan güruha dahil olucam.
meltemerdem canım arada uyudum ama hala adet sancısına benzer agrım devam ediyor çok şiddetli değil ama gene de rahatsız edecek kadar agrı var ve geçmedi
pnrylcn canım benim çok teşekkür ederim desteğin için bu söylediklerini aklımdan hiç çıkarmayacağım bebeğime kavuşmak için dayanacağım agrılar çok zor ama dayanılmayacak kadar değil doktoruma yazdım gel derse bugün gideceğiz yatışımızı yapar büyük ihtimalle 🙏🏻❤️
Nasılsın canım ne yaptın ne durumdasın
Kızlar yatışım yapıldı 2 cm açıklık varmış şuan sancı odasında bekliyoruz
Dua edin bana güzel anneler oğlumu sağlıcakla alayım kucağıma 🙏🏻 Benim adım Ayşegül oğlumun adı rüzgar dua edin nolur
Dua’larımız seninle canım hayırlısıyla dogur inş 😍
DonatAysegul ben de 1 cm açıklık var sancılar durdu eve geldim 😑 rutin gelmiyor 😟
Doğurdum bende güzel anneler öğlen 11 de yatışım yapıldı 1 cm ile akşam 6 da oğlumu kucağıma aldım normal Doğum ile🙏🏻
DonatAysegul yaa canim cok cok sevindim bak 1 gun once ne zaman gelicek diye konusuyordun rabbim dualarini nasil kabul etti kendi istegyle geldi bebegin 😊 rabbim uzun saglikli omurler versim canim.
DonatAysegul Allah bağışlasın gözünüzaydın. Darısı başımıza 🙂