Ayy bebiş gelmek için hazır yani ne güzel inşalah kolaylıkla dogurursun canım 🤗 şuan gitmesen bile uyuyamayacaksın büyük ihtimalle Allah yardımcın olsun
    DonatAysegul Sancıların sıklasınca git derim bir dus al ve rahatla biraz kendınle kall ama doktorunu mutlaka ara bilgi ver rabbim bir avazda kurtarsın inşallah saflıcakla yuruyuz ve yarım oturur pozisyon al sancı başlayınca
      fk54 sık sık sancım giriyor ama çok ağır sancılar değil adet sancıları gibi yarın daha da artarmı sizce sancılarım ebe bana sancını evde çekmeni Öneririm demişti
      Bence bi iki saate artacak gibi sancın Allahım çok heyecanlı bekleyiş ☺️
        HlyaZengin evet canım çok heyecanlı ilk göz agrımız oğlumuz Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazarken bile sancılar gelip gidiyor 🤲🏻☺️😇
          DonatAysegul merhaba bse sorabilirmiyim catı muanesi olmusmuydunuz acaba ya kimi cati muanesi olunca nisanı geliomusta digrumu merak ettim
            DonatAysegul

DonatAysegul canim sancini evde cekmeni oneririm ilik bir dus al. Ilerleyen saatlerde dogum egzersizlerini yap. Sancilarin zaten saatler ilerleyince yukselicektir. Ne zaman evde duramiycak kivama gelirsen o zaman gidersin. Doktorlar 5 dkda bir duzenli sancilarin olursa gel diyorlar. Arkadasim 10dakikada bir sancisi varken doktora gitti 2 cm acikligi vardi. Saat 20.30da yatisi yapildi. Ve 12 ye kadar kasilma seklinde 7 dkda bir gelip gidiodu sancilari bazen 5 dkda bir gelip tekrar 7dkya cikiyordu. Saat 1de sancilari artti ve nstde sancisi 100e cikiyordu. Saat 2de suyu geldi. Kendini takip et. Kendimizin en iyi doktoruyuz emin ol kendine guven 😊
              pnrylcn çok teşekkür ederim canım vermiş olduğun bilgiler için her 10 dakikada bir sancı gelip gidiyor ama çok güçlü sancılar değil tabi rahatsız ediyor ama dayanılmayacak kadar değil normalde Cuma günü doktorumuz yatışımı yapacaktı hep dua ettim inşallah kendiliğinden gelir diye Cuma’ya kalmadan kıpırdamalar başladı oğlumda 😇🤲🏻
                Ebru12 bende 40+1 benimde birden geldi canım sabır et gelir bende senin gibiydim