Ftm_08_61 ben hasta bezi almışdım ama kullanamadım yanıma ped almışdım çok kanama olmadıgı için ped kullandım
Depend mi normal Ped mi ?
Ftm_08_61 depend kullandım çok memnun kaldım
YagmurAnnesi yok bacım bende alıcaktım şoktan şuan 42 küsür internette bakıcam bende migros sanal markette 32
Ftm_08_61 ben bir paket alıcam depend hastanede kullanmak için ben normal dogum yapıcam bir paket yetmez ama eve geçince bebek bezinden ped yapıcam çünkü depend terletir yazın doğum yapıcam kendi yaptiğım pedle daha rahat ederim diye düşünüyorum çünkü ben adetimin yoğun günlerinde bebek bezinden yapıyordum pedimi çok rahat ediyordum
meraklianne1 bende hasta bezi aldım açınca komik geldi 🤣🤣inş o durumda iken onu takmayı becerebilirim
Ftm_08_61 deependi boşuna almışım asla sıvıyı çekmiyor inanılmaz zorlandım bebek bezi bile daha çok işe yarar
Sonay-34 zaten sezaryen filan olursa hemşireler bağlıyomuş ilk başta hastane de hasta bezi veriyormuş özelde de devlette de arkadaşım devlette oldu ona öyle yaptılar en azından belkide hiç akıntı olmayacak bizim ki tedbir amaçlı😅😅
Misto çarşamba şokta 32 tl indirimde diye gördüm
Misto trendyol market varsa oradan da ilk alışverişe 25 tl indirim oluyor ben öyle almıştım. çevrenizdeki markette trendyol tanımlıysa öyle yapın
Ftm_08_61 benim kanamam çok oldu doğumdan sonra 1 ay nerdeyse depend kullandım aşırı rahatlık oldu şimdi 2. Gebeliğim yine ondan alıcam
Ftm_08_61 doğum için hasta bezi alın kanamanın azaldığı günlerde normal ped kullanabilirsiniz
Ftm_08_61 ben haziran da doğum yaptığım halde terletme sorunum olmadı 2. Ye hamileyim gene depend alcam valla iç çamaşırı bile giymedim o varken ertesi gün normal pede geçtim ben
Sonay-34 ay hasta bezi harar gibi ya doğum bitince onu bağladılar bana hışır hışır bide kocaman hiç rahat değildi
aysnozkn2 bak işte buldum Bi tane benim gibi tecrübeli 💙 bende öyle yapcam valla
Beyzan ilk hamıelıgımde hasta bezi vermiişlerdi. ben o zamanlar depend bılmıyordum duymadım da. cok da olmadı 3 bucuk sene oldu dogum yapalı ama bılmıyordım sımdı bnde alıcam ama yorumlarda dependın ustune bırde ped takılıyor diyorlar depend ped gorevi gormuyor mı zaten. Kullanan bri olarak siz nasıl yaptınız?
1anne-2bebek ilk defa duydum dependin üstüne ped .zaten çok zor ve kalın olur onun üstüne takmak. depend bildiğiniz külot bez dolunca direk yandan koparıp attım çöpe
Bana da alakasız geldı ama okuyunca yorumları acaba mı dedim. Tesekkur ederım 🌸