• Öneri
  • Depend mi normal Ped mi ?

Ftm_08_61 ben ilk gebeliğimde depend aldım evde suyum geldi taktm direk hastaneye kadar süper yetti. Doğumdsn sonra da giydim hiç yer sorunu yaşamadım benim kanamam oldu baya evde de 3-4 gün depend kullandım normal ped asla yetmezmiş bana elbette herkes bir değil ama 2. Gebeliğim direk dependi aldım koydum

Ftm_08_61 dependi bi ilk gün kullandım ama baya kurtarıcıydı. Sezaryen doğum yaptım ve parça parça kan geldiği için sonra gece boyu pedleri kullandım lohusalık döneminde

Ftm_08_61 kesinlikle depend çarşamba sezeryan doğum yaptım kurtarıcım oldu iç çamaşırınada ihtiyacınız olmuyo öyle terletmede yapmıyor bence

meraklianne1 şuan şok markette indirimde 32 TL ben eczaneden geçen hafta 39 TL ye almıştım

Ftm_08_61 yeni Doğum yapmış birime olarak depen derim çok rahat kullanımı oldu pedi zaten dört beş gün sonra durumu göre kullanırsınız

Ftm_08_61 Kesinlikle depend derim ben onun rahatlığı normal pedde asla yok

dependin rahatlığını hiç bi pedte bulamazsın terletmiyor yumuşacık tüy gibi giyiyorsun çıkarması da öyle basit ki

Ftm_08_61 normal dogum yapacaksan depend cok ıse yadıyor dıyorlar kanama mıktarımdaha fazla oldugu ıcın ama sezaryen olcaksan lohusa pedı yeterlı oluyor